ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Радостина Паньова посвети песен на Скопското земетресение

Фолклорната изпълнителка Радостина Паньова представи новата си песен „Скопие, Скопие“, която вече може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ. Проектът е част от четвъртия самостоятелен албум на певицата „Моя истинска любов“.

Авторската песен „Скопие, Скопие“ е посветена на едно от най-трагичните събития в историята на гр. Скопие –  земетресението през 1963 г. В резултат на бедствието са разрушени почти 16 000 домове, а загиналите са близо 1 000. Макар и да се случило преди толкова време, когато изпълнителката дори не е била родена, тя не крие, че природното бедствие и последствията от него предизвикат силни емоции у нея.

„Това е песен, която събужда в мен много силни чувства. Текстът и музиката са изключително въздействащи и реших да представя този проект на българската публика.“ – споделя Радостина Паньова.

„Скопие, Скопие“ е авторска песен на Никола Бадев, а правата на песента са  предоставени на талантливата изпълнителка и „Ара Мюзик“. Аранжиментът е дело на Сашко Митковски. Режисьор на видеоклипа е Ненчо Касъмов. За танците Радостина Паньова се довери на професионалистите от ансамбъл „Чинари“.

Клипът към  „Скопие, Скопие“ може да гледате в YouTube  канала на Фен Фолк ТВ, както и в ефирите на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене