ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЯЛ СВЯТ! Ванга: Дънов всичко ми позна

 „Когато отидох при Петър Дъ­нов, всич­ко, което ми каза, се случи. Свят човек беше. Аз също на него му раз­крих много неща. Гледахме си взаим­но. Дадоха ни пост­но ядене, беше вкус­но приготвено.“

 Това разкрива Ванга пред най-близ­кото си обкръжение в къщата си в Пе­трич. Думите й са предадени в книга­та на кръщелницата й Величка Ангелова „Пророчицата Ван­га. Единствената връзка между небе­то и земята“.

 Ванга предрича тогава, че „като се изчисти семето от плявата, и религия­та ще се изчисти от сектите, правосла­вието ще тържест­вува и Бог ще даде благодат“.

 „Тогава и в Русия, и в България мъже със здрави ръце ще стъпят на власт, ще има хляб и пари, ще се оправят нещата. Вярата на хората в Бог е важна за всич­ко, на него трябва да се молим за бла­годенствие и да се променят по-бързо нещата“, категорична е петричка­та врачка.

 Ванга е убедена, че „Русия е голямата сила в света, защото там е правата християн­ска вяра“.

 „Не бива България да се отказва от Ру­сия, не я чака добро. Това е погрешен път. Русия и Бълга­рия от Бога е даде­но да са заедно. А Америка католиче­ските храмове тряб­ва да ги превърне в православни, иначе лошо. Да уважава­ме Америка, но да не й вярва­ме за всич­ко и да не се дове­рява­ме за всич­ко“, напът­ства при­живе Ванга.

 По вре­ме на силен транс силите й казват, че София, Солун и Скопие ще си подадат ръка и Петрич ще стане център, а хората ще ядат със златни лъ­жици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене