Пребит санданчанин разказва за кървав екшън

 Собственикът на пицария „Версус” в Сандански, 42-годишният баща на три деца Красимир Колев, с прякор Решо, който бе нападнат и пребит завчера от криминално проявения ром Емил Емилов, разказа потресаващи подробности за бруталното нападение: “Тъкмо бях приключил работа в пицарията и тръгнах да се прибирам. На улицата в близост видях този Емил с негови приятели, нещо си гледаха в телефоните. Емил го познавам единствено по физиономия , като човек от града. Тъкмо да ги подмина и този Емил с един от приятелите му изведнъж се притече към мен и с юмрук с метален бокс ме удари в областта на носа. Бликна кръв, другият мъж, който беше с него, също се опита да ме удари, но се изместих и не успя. Емил извади нож и тръгна да ме наръга, но друг човек се притече и го издърпа от мен. Ум не ми побира защо този така ме нападна, не знам мен ли чакаха или просто някоя друга жертва, за да пребият. По време на нападението срещу мен за кратко изпаднах като в унес. Някой се беше обадил на тел. 112. Аз се прибрах до вкъщи, тъй като апартаментът ми е над пицарията. Там дойдоха след малко полицаи да ме разпитат. След това отидох в болницата за преглед и стана ясно, че съм със счупен нос и комоцио. Приеха ме по спешност в неврологията”, разказа посиненият от удара мъж.

 Репортерска проверка установи, че това е четвърто нападение на Емил Емилов срещу човек. Наскоро предизвикал меле в заведение “Сандански хан”, преди месец пък изритал някакво момче отново в носа и също го счупил. Той е задържан многократно за 24 часа в полицията, но прокуратурата явно не смята, че е опасен, и отново го пускат на свобода. Поведението му е на рецидивист, какво се чака, да убие някого ли, коментират притеснени санданчани, след като се разбра за нападението срещу бизнесмена.

 Е. Емилов е син на Станчо музиканта, който е брат на ексобщинския съветник Росен Емилов. Той вече е осъждан, но присъдата не е влязла в сила.

 Както „Струма” писа, в понеделник около 23 ч. Емил Емилов преби собственика на пицария „Версус” в центъра на Сандански и се укри от полицията. Арестуван е на следващия ден в дома му.

/struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене