(ВИДЕО) Шефът на ДАИ-Благоевград Асен Костурков коментира вчерашните арести

 Няма никой от колегите след вчерашната акция на службите. Заминавам за София. Това каза пред репортер на Pirinsko.com Асен Костурков, вр.и.д. на РД „Автомобилна администрация“-Благоевград.

 На въпроса, защо изведоха вчера с белезници служители на инспекцията, той отговори:

 „Вероятно такъв е закона. В интерес на истината вчера служителите на разследващите органи се държаха много културно и учтиво. За мен нямам притеснение, както виждате съм на работното място“, коментира Костурков.

 Припомняме, че вчера над 10 служители на РД „Автомобилна администрация“-Благоевград са задържани при акция на Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП и ДАНС.

 „Налице е организирана престъпна група, искали подкупи от собственици на транспортни форми на стойност от 300 до 600 евро, а именно искали са и са получавали подкуп от представители на транспортни фирми, за да не съставят наказателни постановления на нарушители от транспортните фирми“ каза на брифинг Петър Белчев, наблюдаваш прокурор от Специализираната прокуратура.

Над 10 служители на РД „Автомобилна администрация“-Благоевград са задържани днес при акция на Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП и ДАНС. /pirinsko.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене