Победители в конкурс с галаконцерт в Радио Благоевград

На тържествена церемония тази вечер от 18 часа в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще бъдат наградени над 30 деца, участвали в осмото издание на конкурса за млади таланти „Звезди в Радиото“. Лауреатите ще изнесат и галаконцерт.

Надпреварата се организира от радиото и Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград, с подкрепата на Регионалното управление на образованието. Участниците в конкурса са ученици в V-ти, VI-ти или VII-ми клас и се състезават в разделите „Фолклор“, „Популярна музика“ и „Инструменталисти“.

Победителите в раздели „Популярна музика” и „Фолклор” ще получат като награда песен, продуцирана от БНР-Радио Благоевград, диплом и професионален звукозапис в Музикално – продуцентски комплекс на Радио Благоевград.

Победителите в раздел „Инструменталисти” ще получат диплом и професионален звукозапис в Музикално-продуцентски комплекс на Радио Благоевград.

Наградените в трите раздела от община Благоевград ще получат диплом и предметна награда.

Наградените в трите раздела от Детското жури също ще получат диплом и предметна награда.

Отлично представилите се в трите раздела ще получат диплом и предметни награди от Радио Благоевград, НХГ „Св. св. Кирил и Методий” и Регионален инспекторат по образованието – Благоевград.

Специална награда ще връчи местната структура на Съюза на българските учители. Специалната награда на Регионалния съвет на КНСБ Благоевград е диплом и участие в Детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа”, организиран от КНСБ и сдружение „Благотворителен фонд проф. Желязко Христов”. Специалната награда на БНР-Радио Благоевград е професионален звукозапис в Музикално-продуцентски комплекс на Радио Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене