първи мини – маратон ще се проведе в Гоце Делчев на 17 май 2014 г.

Marshrut mini - maraton

Първи мини-маратон, наречен „Неврокоп тича“, ще се проведе на 17 май 2014 г./събота/ в гр. Гоце Делчев. Спортното събитие се организира от община Гоце Делчев и  Ученическия парламент на НПГ „Димитър Талев“.

Стартът на маратона ще бъде даден на 17 май от Весела Лечева в 10.30 часа пред сградата на НПГ „Димитър Талев“, намираща се на бул. „Гоце Делчев“ в града.

Участниците ще тичат по маршрут: бул. „Гоце Делчев“, ул. „Стара планина“, ул. „Ал. Стамболийски“ и ще финишират пред Дома на културата на площад „Македония“.

Веднага, след като финишира и последният състезател, пред Дома на културата ще се състои и награждаването на първите трима. Победителят ще получи парична награда от 1000 лв., а класиралите се на второ и трято място, съответно – 200 лв. и 100 лв. Наградите ще бъдат връчени от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и Весела Лечева.

За участие в маратона няма възрастово ограничение, както и ограничение по местоживеене. Записването за участие ще се прави в деня на състезанието, във времето от 8.00 до 10.00 часа пред НПГ „Димитър Талев“, където ще има специално изградена шатра.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене