Осъден за изнасилване направи нов гаф

Осъден за изнасилване дупничанин шофира „Мерцедес” след доза кокаин. Полицаи хванаха дрогиран зад волана 24-г. Денис Радков от Дупница, изтърпяващ условна присъда за изнасилване. Вчера около обяд при полицейска акция при пицария “Тревизо” в кв. “Горна махала” в Дупница бил спрян за проверка скъпоструващ “Мерцедес” с швейцарска регистрация. Зад волана седял дупничанинът Денис Радков. Полицаите го тествали за наличие на наркотици в организма му и се оказало, че преди да се качи в мерцедеса, е взел доза кокаин. Съставен му е акт и е образувано бързо полицейско производство.

Любопитното е, че скандалният дупничанин не за пръв път е заловен да шофира дрогиран. В началото на тази година той е хванат в Перник зад волана, пак след доза кокаин. В момента срещу него има повдигнато досъдебно производство за шофиране след употреба на кокаин в Пернишкия районен съд. Преди 1 г. Денис Радков бе осъден на три години затвор с четиригодишен изпитателен срок за изнасилване и в момента всяка нова присъда ще го прати в затвора.

Както “Струма” писа, Денис Радков и неговият приятел, бивш футболист на ФК “Марек”, Георги Серафимов на 18 март 2015 г. бяха примамили в апартамент в кв. “Спартак” в Дупница 17- г. момиче и го изнасилили. Тогава те бяха задържани и пуснати под гаранция от по 1500 лв. Д. Радков наскоро се беше върнал от гурбет в Италия.

Младежът не работи никъде, но впечатлява с луксозен автомобил. Майка му е наемателка на щанд в ГУМ – Дупница, бащата ремонтира автомобили.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене