Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Момче на разведени родители се самоуби, майката не дойде на погребението: 17-годишен от село Горни Окол се обеси от отчаяние в юндома в Долна баня, баба му: Скарали се с приятелката му!

17-годишно момче увисна на бесило в Дома за деца, лишени от родителски грижи „Констанца Лябчева“ в гр. Долна баня. Момчето е от самоковското село Горни Окол, родителите му отдавна се развели, баща му починал, от години нямал вест от майка си, която дори не знаел къде е. Сотир Ангелов Сотиров посегна на живота си поради безпътица, силно притеснение и пълно отчаяние, обясняват психолози.

Кюстендилският окръжен съд осъди фирмата на бизнесмена Александър Илчев „Рила Мегатур”: Шефовете на банята Иван Илчев и Борислав Богданов плащат 2800 лв. за счупена ръка на дупничанка, подхлъзнала се пред басейна

Бизнесмеът Александър Илчев, шеф на фирма „Рила Мегатур”, която стопанисва банята в Сапарева баня и аквапарка до нея като концесионер, бе осъден да заплати обезщетение на клиентка заради инцидент. Шефовете на комплекса на банята Иван Илчев и Борислав Богданов ще платят за несвършена работа от своите служители, в резултат на което клиентката е пострадала.

С оценка 5,50 д-р Любомир Таушански остана шеф на общинската болница в Дупница

Д-р Любомир Таушански е новият стар директор на МБАЛ “Св. Иван Рилски”, съобщиха от пресцентъра на община Дупница. На проведения вчера от община Дупница конкурс ортопедът и досегашен шеф на общинското лечебно заведение получи по-висока оценка от конкурента си Даниела Ильова. Комисията с председател общинската съветничка д-р Лорета Николова е дала оценка 5,50 на Таушански и 4,50 – на Ильова.

На вниманието на министър Стоянович, кмета Чимев и депутатите Манолова, Ибришимов и Калфин: Течове съсипват читалището в жк „Бистрица” в Дупница, 30 000 лв. нужни за спасяване на сградата

Течове от покрива съсипват читалището в дупнишкия комплекс „Бистрица”. Проблемите на читалище „Пейо Яворов 1978” започнали след земетресението през 2012 година. Оттогава при всеки дъжд от тавана на най-голямата библиотечна зала тече.

3-год. Мирела от Кюстендил яде краставица и се изрина

3-годишната Мирела Цветанска яде краставица за следобедна закуска със салата от краставици и домати и цялата се изрина.

Най-вероятно причината за това е алергична реакция или наличието на голямо количество нитрати в зеленчуците. “Детето е яло и друг пък такива зеленчуци, но този път като вечеря, целият гръб на дъщеря ми Мирела стана на пъпки. Лекарите казаха, че е алергична реакция”, коментира майката Станислава Цветанска.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене