Стартира третото издание на конкурса на Радио Благоевград „Зелено, цветно, чисто“

За трета поредна година Радио Благоевград в партньорство с Община Благоевград обявяват конкурса „Зелено, цветно, чисто“ за най-красиво оформена градинка, междублоково пространство, тераса или фасада в община Благоевград.

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са оформени и се поддържат чрез инициативата на хората, а не от общинската озеленителна фирма.

 Как можете да се участва?

 Необходимо е да се изпрати предложението на имейл адрес: zelenoradio@abv.bg или като съобщение на фейсбук страницата на Радио Благоевград или на адреса на Радио Благоевград и БНТ2 – Благоевград – ул.“Иван Михайлов“№56.

Предложението трябва да съдържа няколко фотоса и пояснения къде точно се намира, за да може да се провери на място.

Жури от журналисти, еколози и експерти по озеленяване ще класират най-добрите. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Радио Благоевград, където приятелите на Радиото също ще дадат своя вот чрез харесвания на снимките.

Победителите ще бъдат обявени в средата на месец май 2018г. Ще има много приятни награди за градината и дворното място.

Важно е да се знае, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките на участниците в конкурса максимално да разкрият красотата на градинката. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че градинката и пространството около нас е зелено, цветно, чисто.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене