Раздават хранителни пакети в област Благоевград от Българският червен кръст

 18 749 души от област Благоевград ще получат хранителни пакети от Българския червен кръст.В Благоевград, Областният съвет на БЧК от 10-ти април започна да раздава хранителните пакети. Храната може да се получи в 9-то училище от 15 до 17 часа, съобщиха от БЧК.

 От организацията призовават нуждаещите се да посетят раздавателните пунктове, за да получат полагащите им се продукти.Допълнителна информация хората могат да получат в областната организация на БЧК.

 Българският Червен кръст /БЧК/ ще раздава храна по европейска програма за социално слаби до 4 май /включително/

 Българският Червен кръст започна поетапно раздаване на индивидуални пакети с хранителни продукти на 331 485 нуждаещи се български граждани. Това е втори транш от Програмата за раздаване на хранителни продукти.

 Раздаването ще продължи до 4 май и всички правоимащи, включени в списъците на Агенцията за социално подпомагане, ще получат по 16,320 кг от 7 вида хранителни продукти.Раздаването ще се извършва от служители и доброволцина БЧК в 310 пункта в цялата страна, като всеки правоимащи ще получава хранителните продукти срещу подпис и документ за самоличност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене