Падащи камъни в района на Кресненското дефиле и по пътя Симитли – Гоце Делчев

 Повишена опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев. Това съобщи дежурният служител в Областно пътно управление – Благоевград, цитиран от „Фокус“. Необходимо е шофьорите да карат с особено внимание в тези райони, за да бъдат избегнати инциденти. Сухи са пътните настилки в областта.

 Нормално натоварен е трафикът по автомагистрала „Струма“ и Главен път Е-79. В региона няма затворени пътища. Прохода Предел е отворен за преминаването на всички видове моторни превозни средства.

 Както Blagoevgrad.eu писа, днес до 17.00 часа, както и на 12, 13 и 16 април от 9.00 до 17.00 часа, движението по път I-1 Симитли – Кресна в Кресненското дефиле в района на тунел „Кривия“ се осъществява в една лента поради извършване на проучвателно-проектантски работи.

 Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация и указанията на сигналистите. През изминалото денонощие няма регистрирани тежки пътни инциденти.

 Към момента никъде не се извършват ремонти дейности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене