Кървава разпра в Югозапада! Мъж нахлу с моторна резачка в двора на съседите, стана страшно

 Истински екшън се е разиграл в събота на улица „Изгрев“ в Разлог. След възникнал скандал между съседи, които имали стари дрязги помежду си, се стигнало до физическа саморазправа, в резултат на която е пострадал 44-годишният Костадин Циков, който е със сериозна порезна рана и е настанен за лечение в болницата в Разлог.

 Според запознати до екшъна се стигнало след караница между мъжете, при която един от участниците в боя – Дончо Младенов, отправил псувни към братята Любен и Костадин Цикови. Мъжете били употребили алкохол и без много да му мислят, грабнали моторен трион и заедно със своя чичо Костадин Циков отишли право в дома на Младенов в ромската махала. Още с пристигането си с резачката срязали входната врата на дома му и се стигнало до истински екшън. При физическата саморазправа е пострадал 44-годишният Костадин Циков, който е с порезни рани и е настанен за лечение в разложката болница. При боя с резачката е порязан и конят на Дончо Младенов, който в резултат на кръвозагуба е умрял.

 На място е изпратен патрул от Районното управление на полицията в Разлог, който успял да потуши саморазправата и да установи самоличността на участниците в боя. Детайлите около инцидента все още се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Районна прокуратура – Разлог.

 Между участниците в боя има стара вражда заради жена. Снахата на Дончо Младенов, преди да заживее със сина му Димитър, е живяла  с Костадин Циков, с когото имат 3-годишен син.

 Това е второто сбиване между двамата млади мъже. Първия път, преди почти четири месеца, отново след възникнал скандал, прераснал във физическа саморазправа, Костадин Циков едва не изгуби живота си. Той бе прободен с нож в гърдите и бе засегнат белият му дроб. С опасност за живота бе транспортиран в болницата в Благоевград, където беше опериран по спешност. Като съпричастен към деянието беше задържан Димитър Дончов. След инцидента отношенията между двете фамилии се влошили още повече.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене