Емблематичен копривленчанин се щракна с Фънки на кея в Кавала, докато лови риба

Един от емблематичните жители на село Копривлен – популярният футболен деятел на местния „Граничар“ Янчо Бойчев, предизвика завистта на всички ловци на автографи, след като лъсна в личния си профил със снимка на Димитър Ковачев-Фънки, който е сред най-трудните за „улов“. Копривленчанинът и бившият вокалист на известната в зората на демокрацията група „Ера“ се засекли на крайбрежния булевард в Кавала. Янчо Бойчев бил там заради страстта си – риболова, докато музикантът – за да утоли своята страст към пътуванията.

Първоначално Янчо се засуетил и помислил дали да се престраши да помоли за снимка. Удивлението му било изключително голямо, след като „лошото момче“ от „Като две капки вода“ без никакво забавяне се съгласил да увековечат срещата си, още повече че останал приятно изненадан от факта, че човек на кея с въдица в ръка му проговорил на български.
Приятели, които били с него на риболова, пък потвърдиха, че срещата с Димитър Ковачев-Фънки се оказала на кадем за копривленския футболен функционер, който направил голям риболовен удар същия ден.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене