Благоевградско село заприлича на швейцарско сирене!

Две огромни дупки хлътнаха в асфалта на главната улица в благоевградското село Рилци само месец след приключване на основния ремонт за над 1,7 млн. лева, сигнализираха жители на селото в редакцията на „Струма“. Огромната вдлъбнатина се появи на метри от автобусната спирка и създава изключително сериозна опасност от пътен инцидент. От миналата седмица по-голямата дупка е маркирана с лента и знак, за да се предотврати евентуална катастрофа.

„Направиха отклонение от водопровода и мръсния канал за тази къща при спирката. Явно нямаше време да улегне и пропадна като асфалтираха“, обясни причината местният жител Васил Йовчев.

От „Агромах“ ЕООД информираха, че е констатирано хлътване при сградно отклонение за мръсна вода и има направен констативен протокол в присъствие на представители на общината и фирмата изпълнител. До петък трябва да бъде отстранен появилият се дефект, който най- вероятно се дължи на преовлажняване на основа поради валежите или дефект Б – теч на канализацията под настилката. Точната причина може да бъде установена със сигурност, след като се махне настилката, което ще се случи при ремонтните дейности в следващите дни, информираха от „Агромах“ ЕООД.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене