Месечен хороскоп за Април 2018

Месец април ще предложи много положителни изненади на някои зодии, докато други ще претърпят разочарования в любовен план.

Водолей

21 януари – 19 февруари

За вас целият април 2018г.,ще бъде активен и богат на събития. Представителите на вашият знак, сега ще трябва да свършат много неща и всяка ситуация, ще е нужно предварително добре да обмислите. Освен това, ще може да се справите с много проблеми, благодарение на оптимизма и хумора си, защото положителната нагласа е основната гаранция за успеха.

През този период кръгът на запознанствата ви, ще се разшири значително, вие ще излизате по-често в обществото, ще се появяват нови интереси и хобита, благодарение на които също ще може да намерите нови приятели. В същото време, този месец трябва да обърнете повече внимание на най-близките си хора. Сега повече от всякога, те ще се нуждаят от вашата помощ и морална подкрепа.

Любов и семейство

В личния живот за много от вас, април, ще бъде нов етап в живота. Необвързаните представители на вашият знак, сега ще се характеризират с определен магнетизъм и определено няма да се оплакват от липса на внимание от страна на противоположния пол. През април, ще имате възможност да срещнете човек, отношенията с който обещават да бъдат много дълги и ярки. Дори ако въпросът не достигне до сватба, ще ви останат само добри спомени.

Тези, които имат връзка от дълго време или са в брак, се препоръчва в този период да анализират и ако може да променят стила си на общуване с роднините. Струва си да изоставите диктаторските си навици, да налагате вашата гледна точка. Тези, които успеят да се преборят с егото и надменността си, ще могат да пренесат връзката си на по-високо ниво и да се насладят на приятни емоции от комуникацията със семейството и близките.

Кариера и финанси

Позицията на небесните тела през април 2018 г., по всякакъв начин ще благоприятства за въплъщението на всички, дори и най-смелите ви професионални планове в живота. Много от вас, сега ще се стремят да променят живота си към по-добро и няма да имат пречка за това. Отхвърлете всички съмнения и притеснения, започнете да действате активно.

Въпреки това, единствената опасност по пътя към висините на кариерата, може да бъде подозрителността и несигурността ви. Днес сте замислили едно нещо и след няколко дни вече сте се заловили с нова идея и така до безкрай. Съвета е да определите точно вашите планове и да не се отклонявате от предвидения път. Тогава към вас ще дойдат пари, чест и слава.

Здраве

Април е идеалното време за справяне с наднорменото тегло. Сега здравето, ще ви позволи да започнете диета, да се заемете със спорт или козметични процедури. Ако обаче в момента не може да си го позволите, не се обезсърчавайте. Летните месеци, също ще бъдат благоприятни за отслабване.

Риби

20 февруари – 20 март

За представителите на зодия Риби, всички трудности и препятствия останаха в миналото, а през април 2018 г., ще имате шанс да постигнете нови победи. От началото на този месец може да започнете да изпълнявате дръзките си планове и желания. Приятели и близки, ще застанат зад вас, ще ви подкрепят по всякакъв възможен начин, което на свой ред ще ви даде още по-голяма решителност и самочувствие.

Основната задача в този месец, ще бъде установяването на ред във всички сфери на вашата дейност. Периодът на застои и стагнация, не е минал напразно, затова сега, след като сте набрали сили, е необходимо да действате възможно най-ефективно, за да постигнете хармония. Не е препоръчително безразборно да се втурвате в работата или отношенията. Анализирайте вече загубеното, какво все още може да спасите, направете си ясен план и едва тогава започнете да действате.

Любов и семейство

През април, от срамежливостта и боязливостта ви, няма да остане и следа. Представителите на вашият знак, ще излъчват позитивност и очарование, което няма да остане без внимание от противоположния пол. Наберете по-голяма решителност, покажете инициатива и след това обектът на вашите чувства, несъмнено ще ви обърне внимание.

Тези, които имат връзка от дълго време или са в брак, също така приятно ще изненадат втората си половинка с тяхното откровено поведение. Сега, съвсем неочаквано, открито ще показвате своите чувства и положителни емоции към любимия си човек. Може би, това вашият партньор е чакал дълго време. Не забравяйте също, да изненадате избраника си с приятни изненади и да сте по-романтични, така вашият съюз ще остане много силен и надежден.

Кариера и финанси

През април, не трябва да се страхувате от промени в професионален план. Ако мислите за промяна на работното място, бъдете по-решителни и използвайте шанса да измените живота си към по-добро. Вероятно този месец, ще получите благоприятно бизнес предложение и да го откажете без подробно да го анализирате, не си заслужава. Не е изключено, това да е точната възможност, която дълго време чакате.

Също така, се препоръчва да не избягвате активната бизнес комуникация, тъй като нови запознанства и срещи със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще. Вероятно, ще може да научите полезни неща от по-опитните и стари колеги, което също ще бъде от полза за вашата кариера. От финансова гледна точка, април, ще бъде благоприятен период за вас. През първата половина на месеца са възможни трудности, но няма да ви е невъзможно да ги разрешите.

Здраве

През април, трябва да обърнете специално внимание на работата на храносмилателната си система. Сега може да има риск от натравяне, така че внимателно се отнесете към избора ви на продукти, не забравяйте да погледнете срока им на годност и да измиете плодовете и зеленчуците преди консумация. Също така е важно, да спазвате ежедневен режим и здравословно да се храните, за да избегнете проблеми със съня.

21 март – 19 април

Както е известно, април е вашият месец и сега ще получите много възможности за успех, както по отношение на кариерата, така и в личния си живот. Все пак трябва да се отбележи, че въпреки добрите перспективи за развитие и спокойния живот, април в някой отношения, ще бъде двусмислен период за вас.

В началото на месеца, ще бъдете изпълнени с енергия и самочувствие, но постепенно този оптимизъм и вяра в силите, ще започне да намалява и вместо него, ще дойдат проблеми и разочарования. Поради редица неуспехи, много от вас, ще станат по-раздразнителни и агресивни, което допълнително ще изостри вашето положение. Каквото и да стане, съвета е да контролирате емоциите си и да насочите усилията си за решаване на трудностиte, а не към безсмислени конфликти.

Любов и семейство

В любовната сфера през април, повечето от вас, ще се отличават с агресивност и упоритост, което ще ви помогне да достигнете благоразположението на обекта на чувствата си. Мъжете, ще използват цялата си находчивост и умения, за да спечелят сърцето на любимата, но на красивата половина от човечеството, се препоръчва да предприема по-тихи, но хитри тактики.

Просто останете близо до този, когото харесвате и скоро ще бъдете забелязани. Що се отнася до тези, които имат постоянна връзка, при тях нищо ново не се очертава. Единствено изключение са тези, които вече имат деца. По това време трябва да прекарвате повече време със семейството, особено с по-младото поколение. Ако забележите, че детето ви е депресирано, направете всичко, за да го спасите от негативните мисли. Разнообразете семейните развлечения, правете нещо заедно.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, през април всичко ще бъде наред, ако покажете достатъчно въздържаност и контрол. Съвета този месец е, да бъдете по-предпазливи и последователни, ако привлечете прекалено много внимание, рискувате да загубите работата си. Когато решавате различни въпроси, бъдете активни, но не прекалявайте, в противен случай ще се объркате. Също така, помагайте на другите, тъй като това ще бъде оценено и в бъдеще, ще може да разчитате на тяхната подкрепа.

Що се отнася до отношенията с шефовете, през април е по-добре, да не бързате с представянето на своите идеи и предложения, тъй като е малко вероятно да бъдат одобрени. Като цяло, месецът ще бъде стабилен, ако не се ровите там, където не трябва. Във финансово отношение, съвета е, все още да не правите големи инвестиции и да изчакате до по-добри времена. Скоро ситуацията ще се изясни и ще може да реализирате плановете си.

Здраве

През април, ще имате повече късмет със здравето, отколкото останалите представители на зодиака. Всички заболявания, които ще се появят този месец, ще бъдат незначителни и скоро ще преминат. Също така този период е благоприятен, за различни козметични процедури.

 Телец

20 април – 20 май

През април 2018 г. представителите на зодия Телец, могат да бъдат спокойни, този месец ще бъде благоприятен за тях и няма да донесе много проблеми. Сега, ще имате възможност да се забавите, да поспрете и внимателно да анализирате всичко. В много от ситуациите, ще се ръководите от вашият минал опит и постижения.

Много е вероятно в този период, да успеете да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. Април е подходящият момент, да уредите всички важни дела, както и да положите ново начало. За в бъдеще ви чака успех!

Любов и семейство

Както и през изминалия месец, ще укрепвате самочувствието и привлекателността си, които ще действат като магнит за представителите на противоположния пол. През април, трябва да използвате своя шанс и най-накрая да уредите личния си живот. Работата може да почака малко. Покажете повече решителност и в животът ви, може да се появи любящ и надежден човек.

Същото се препоръчва и на тези, който отдавна са намерили втората си половинка. Не мислете, че вашето богатство и статус са по-важни, отколкото любимия човек и семейството. Вашите близки хора винаги ще бъдат близо до вас и в радост и в скръб, важно е да си спомните това. Обърнете повече внимание от обикновено на вашите роднини в този период, прекарвайте свободното си време заедно и това ще ви зареди положително за цял месец.

Кариера и финанси

Професионалната дейност на мнозинството от представителите на зодия Телец през април 2018 г., ще се развива повече от успешно. Вие се отличавате с интелигентност, изобретателност и няма да имате проблеми в отношенията с колегите. И накрая, вашите заслуги ще бъдат оценени и авторитетът ви в колектива ще се увеличи. Обстоятелствата, ще ви предоставят многобройни възможности да подобрите финансовото си положение, необходимо е само да покажете инициативност и отдаденост.

От финансова гледна точка този месец ще бъде успешен. Още в началото на април, бюджетът ви, ще се запълни с крупна сума. Освен това много от родените под този знак на зодиака, сега ще бъдат изключително трудолюбиви, което ще им позволи да реализират значителен и печеливш проект за кратко време.

Здраве

В началото на април няма да имате никакви тревоги и лесно може да поемете всякаква работа. Въпреки това, препоръчително е да бъдете по-внимателни през втората половина на месеца, тъй като съществува риск от претоварване и чести главоболия.

Близнаци

21 май – 20 юни

Април 2018 г. за мнозинството от представителите на зодия Близнаци, ще бъде много благоприятен месец. През този период, на много хора се събуждат жизнените сили и вие не правите изключение. Позицията на небесните тела, ще допринесе за развитието ви в различни сфери в живота, а ще може и да запазите по-рано спечелените позиции.

Няма да се наложи да скучаете през април, съдбата ви обещава много приятни изненади и промени. Ще може да разнообразите живота си чрез пътувания, които са вероятни през този период. Освен това, сега може да направите промяна на имиджа си или да потърсите различен стил. Но в края на месеца, съвета е да забавите малко темпото и да си починете.

Любов и семейство

В любовната сфера, е възможно да има промени, но за добро или за лошо, не може да се каже със сигурност. Пролетта вече е в разгара си, така че да се влюбите, ще е достатъчно лесно, като и да изгорите. Съвета е, да се надявате на най-доброто, но в същото време да се държите мъдро и навреме да се вслушвате в гласа на разума.

Като цяло, ще може да усетите пълнотата на живота и няма да се страхувате да покажете чувствата си, което не може да се каже, че е негативно. Много от вас, също ще се стремят към обновяване на постоянната си връзка. Сега вашият живот, ще се промени, ще се украси в нови ярки цветове и инициатор на такива промени ще бъдете именно вие. Въпреки това, семейните през април, може да се сблъскат с трудности, свързани с неразбиране между съпрузи или роднини. Обаче обратната страна на монетата ще бъде, че ще сте доволни от успехите на децата.

Кариера и финанси

Според хороскопа, април 2018 г. е благоприятен за проявяване на инициативи в такива области като наука и култура. Всички дейности, свързани с тези сфери, ще се увенчаят с успех. Засега обаче е необходимо, да ограничите дейността си в политиката и други обществени мероприятия. За съжаление, усилията ви в тези области няма да намерят положителен отговор и ще доведат до конфликти и несъгласия с другите.

Във финансово отношение, трябва да бъдете разумни и предпазливи. Април не е най-добрият период, за различни видове авантюри и съмнителни инвестиции. Освен това е вероятно вашата финансова подкрепа, да бъде необходима на някой от вашите близки. В останалата част, ще печелите много добре, поне ще имате много възможности за това.

Здраве

Що се отнася до здравето през април 2018 г., няма да почувствате неразположение, с изключение на последните дни на месеца. През този период съществува риск от обостряне на стари заболявания, както и настинки. Особено внимание трябва да се обърне на мускулно-скелетната система, тъй като опасността от нараняване и травми, ще се увеличи.

Рак

22 юни – 23 юли

През април 2018 г., ще се радвате на плодовете от труда си, от миналият месец. Сега може малко да се отпуснете и да се насладите на положителните резултати от работата си.
До известна степен, ще ви бъде позволено да си почивате и мързелувате, поне докато вашите конкуренти, все още нямат възможност да ви настигнат.

В същото време, през втората половина на месеца, се подгответе за тест за твърдост. Представителите на вашият знак, ще изпитат изкушението на властта, славата, парите или любовта. След като издържате успешно теста, ще спечелите от съдбата щедър бонус.

Любов и семейство

В любовната сфера през април 2018 г., обстоятелствата, ще са благоприятни за завързването на нови романтични запознанства. Повечето от вас, ще бъдат отворени за интимна комуникация и сърдечни чувства. Ако наскоро е трябвало да преминете през болката от раздялата, тогава, април ще бъде благоприятен период за търсене на нов обект на чувствата ви. Въпреки това, за тези, които в момента са в постоянни отношения, този месец ще бъде много напрегнат.

Отношенията между партньорите, могат да се влошат до известна степен. Причината за това, може да бъде поведението на самите вас. Нервността, след това мегаломанията, желанието да прекарвате свободното си време извън семейството, ще предизвикат кавги и разногласия. Хороскопът съветва, да направите всичко, за да поддържате благоприятна атмосферата в дома. Вашите близки, ще бъдат на ваша страна във всеки труден момент, така че ги ценете.

Кариера и финанси

През април 2018 г., ви очаква повишение в кариерата, нови обещаващи проекти и възможности за финансов растеж. Никой не ви обещава, че всичко това ще падне от небето, вероятно ще трябва да работите упорито и да полагате усилия за да постигнете успех. Въпреки това, без значение колко е трудно, не забравяйте, че всяко от вашите усилия, ще бъде оценено по достойнство. Също така помнете, че времената на късмет и благополучие, не са само благодарение на вас, но също така и на колектива, така че не се възгордявайте и се дръжте на равни начала с останалите.

В противен случай цялата ви работа ще бъде пропиляна и никой няма да ви протегне ръка за помощ. От финансова гледна точка, април ще се окаже малко непредсказуем. Парите могат да се появят съвсем неочаквано, което, разбира се, ще бъде приятна изненада за вас. По принцип не може да се каже, че ще бъдете съществено ограничени по някакъв начин, напротив, сега ще може да си позволите повече от преди.

Здраве

През април 2018 г., е възможно да се сблъскате с някой здравословни проблеми. Натовареният работен график, нощните пирове и конфронтациите на любовния фронт, няма да минат току така и ще засегнат общото състояние на вашият организъм. Ето защо, обърнете внимание на здравословното си състояние и избягвайте ненужното натоварване.

Лъв

24 юли – 23 август

Април 2018г., обещава да бъде изключително интересен и по някакъв начин непредвидим, месец. Младите представители на вашият знак, сега могат да очакват много приключения и вълнуващи събития. По-възрастните, могат да разчитат на финансова стабилност и пълна хармония в отношенията със своите близки и семейство.

Позицията на небесните тела, ще благоприятства разширяването на кръга на интересите и хобитата, развитието на талантите и способностите, както и желанието за нови знания. За да постигнете целите си, ще трябва да работите усилено, но в този случай, ще може да разчитате на верните си приятели.

Любов и семейство

В личния си живот, през април е препоръчително да бъдете по-резервирани и по-гъвкави в отношенията си, с вашата половинка. Понякога представителите на вашият зодиакален знак им е трудно да обуздаят чувствата и емоциите си. Може би ще започнете да се надъхвате, да измисляте несъществуващи проблеми, което може да доведе до конфликти и скандали. Сега, просто трябва малко да разнообразите връзката си, да направите нещо ново и необичайно, само не бягайте от ежедневието, а останете за всичко сериозни.

Необвързаните в този период, могат да променят своите възгледи за идеален партньор. Възможно е също така, да искате да възстановите стари взаимоотношения. Семейните представители на вашият зодиакален знак през април, ще се радват на стабилност. Между съпрузите е малко вероятно да има някакви разногласия, но подрастващото поколение, особено ако е от вашият зодиакален знак, може да покажат своя „кралски“ характер. По принцип не е препоръчително да се подтискат лидерските качества на вашите деца, а да ги подкрепяте във всяко начинание.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, ще имате възможност да покажете своите организационни и лидерски качества, като по този начин, ще спечелите висока позиция и престиж сред колегите си. Също така, много от представителите на вашият зодиакален знак, ще прегледат методите си на работа и стила на комуникация с екипа, което ще им донесе допълнителни бонуси.

Освен това, ще имате по-големи шансове за издигане в кариерата, ако подобрите професионалното си ниво. Като цяло, ще имате много възможности за развитие, най-важното е да не ги пренебрегвате. Някои от вас в този период, могат да помислят за започване на собствен бизнес. Заслужава си да опитате, защото късметът ще бъде на ваша страна. Във финансово отношение, април ще бъде стабилен и е възможна неочаквана печалба.

Здраве

Хороскопът предупреждава, че най-уязвимото ви място през април, ще бъде сърцето. Рисковата група е предимно хора на възраст 50-60 години. Лъвовете – работохолици, също не трябва да забравят за своето здраве и да не пренебрегват симптомите на неразположение.

Дева

24 август – 23 септември

През април 2018 г., ще имате големи възможности по отношение на духовното развитие. Сега се препоръчва да спрете да се страхувате от трудностите, защото те, само ще закалят характера ви и ще прибавят полезен опит. Основното нещо през този месец е, да действате решително и да разчитате само на себе си.

В средата на месеца, може да имате проблеми при съвместяването на лични и обществени интереси, тъй като чувствителността и импулсивността на вашият знак, ще се увеличи значително. В този труден период, не се препоръчва да участва активно в колективни събития, а авантюрите в любовната сфера също могат да доведат до опасни ситуации. Но последните дни на април, ще бъдат плодотворни и проспериращи във всички отношения. Шансовете са огромни, сега в живота ви да влязат хора, които са готови да ви помогнат.

Любов и семейство

В личния живот през април, при повечето Деви, ще се появи чувство на подозрителност и неувереност в собствените сили, което несъмнено ще повлияе на поведението на представителите на вашият знак. Вероятно сега, ще станете по-пристрастени към любимия си човек, ще се стремите да контролирате всяка негова стъпка и да го следвате, без да му позволите да диша свободно. Всичко това може да доведе до бурни скандали и конфликти, затова е препоръчително да сте по-резервирани и да дадете на втората си половинка достатъчно свобода.

При някои от семейните представители на знака, може да се появи желание да завържат роман настрани. Но силно се препоръчва, първо да помислят за последствията от такива действия, защото, ако направите това, ще загубите завинаги доверието и разбирателството във вашето семейство. Пренасочете усилията и старанието си, за организиране на съвместни дейности за отдих, като отделите достатъчно време на децата.

Кариера и финанси

През април 2018 г. външните обстоятелства, могат да попречат за постигането на професионален успех. Основната причина ще бъде недостигът на пари в брой. Вероятно сега, ще трябва да изплатите стари дългове, но не е препоръчително да вземате нови заеми, тъй като рискът от влошаване на кредитните условия е възможен. Някои от вас, сега ще се занимават с уреждането на дела, свързани с държавните органи, може би това ще касае наследство или данъци.

Също така, пазете репутацията си, защото в много отношения вашата кариера ще зависи от това как ще се представите. През втората половина на април, много от вас ви очаква много бюрократична работа. Бъдете внимателни към постъпващата информация, тъй като има вероятност тя да се отрази радикално върху вашите планове за кариера.

Здраве

Препоръчително е през април, да обърнете специално внимание на хроничните заболявания, тъй като в този момент рискът от възпаления е много висок. Взимайте превантивни мерки предварително. Също така, е възможно, настинките да имат отрицателно въздействие върху бъбреците и пикочния мехур.

Везни

24 септември – 23 октомври

С появата на топлите и слънчеви дни, много от вас ще усетят огромен прилив на сили и енергия. За представителите на вашият знак, първите десет дни на април, може да се окажат доста напрегнат период във всички сфери на дейност, но след това се очаква нещата да се променят към по-добро. Сега късметът, ще ви придружава във всички начинания.

Ще успеете да разрешите всички случай, с които по-рано, дори не сте се осмелявали да се заемете. Ето защо, е силно препоръчително да си изберете ясна цел и да се стремите към нея с увереност в собствените си способности. Въпреки това, трябва да внимавате и да не разказвате на външни лица преди време за своите планове, защото това може да повлияе неблагоприятно на резултата.

Любов и семейство

През април 2018 г. много от необвързаните представители на зодия Везни, ще имат добри възможности за нови романтични запознанства и любовни взаимоотношения, построени на общи интереси като спорт, танци или друго хоби. Отношенията през този период, ще бъдат ярки и страстни. Ще се проявите като идеалните влюбени и животът ви, ще бъде изпълнен с красота и романтика.

В края на месеца се препоръчва да си вземете отпуска и да отидете с любимия човек на дългоочаквано пътуване. Единственото предупреждение е, за първите дни на април, тогава трябва да се държите емоционално по-резервирано, защото може да си създадете проблеми. За семейните месеца, ще бъде тих и спокоен. Сега, ще може да дадете достатъчно време на близките си хора. На улицата вече е топло, така че опитайте да прекарате свободното си време активно и весело.

Кариера и финанси

Положението в професионален план за вас, постепенно ще се подобрява. Но първите десет дни на месеца, ще се отличат с известно напрежение. Причината за това е, че ще вземате твърде много робата, надценявайки силата си. Съвета тук е да оцените обективно възможностите си, преди да започнете изпълнението на нов проект.

Нещата в работата ви, ще започнат да се развиват положително от средата на месеца. През този период, много от представителите на вашият знак, ще покажат цялото си старание и отдаденост и като в резултат и заплащането ще бъде подходящо. Отношенията в колектива и с вашите началници, също обещават да се подобрят.

Здраве

Здравето ви през април 2018 г., ще изисква специално внимание. Уязвимите места ще бъдат гърба, краката и нервната система и ако пренебрегнете симптомите на неразположение, до края на месеца рискувате да получите хронични заболявания.

Скорпион

24 октомври – 22 ноември

За много от представителите на зодия Скорпион, април 2018г., ще бъде изпълнен с изненади и не винаги приятни. През този период представителите на вашият знак, ще трябва да се откажат от своите амбиции, поне за известно време. Стремежът да направите всичко, ръководени от собствените си желания, за съжаление, сега няма да работи.

През април, ще се сблъскате с всякакви трудности, като безпочвени слухове или офис интриги. Бъдете внимателни този месец, не вярвайте на всички и проверявайте всяка входяща информация. Съвета е, да не привличате прекомерно внимание към себе си и да не търсите авантюри и приключения. Както в работата, така и в любовта трябва да се държите изключително мъдро.

Любов и семейство

През април 2018 г., се препоръчва да оцените спокойствието и хармонията във взаимоотношенията, които имате. Опитайте се да ограничите отрицателните си емоции през този период, не дразните любимият си за нищо. Сега скандалът, направен без причина, може дори да доведе до раздяла, така че е по-добре веднъж да премълчите, отколкото да загубите напълно щастието в личния си живот. Същият съвет се отнася и до семейните представители на вашият знак.

Много е важно в този момент, да положите всички усилия и да поддържате топли отношения с най-близките си хора. Направете всичко, за да предотвратите сериозни разногласия и развод. Що се отнася до необвързаните, новите отношения, създадени през април, уви, няма да продължат дълго. Въпреки това, не се притеснявайте, скоро съдбата е подготвила за вас отличен подарък.

Кариера и финанси

В професионален план през април, винаги трябва да се ръководите от здравия разум и да избягвате напълно рискови действия. Опитайте се да изпълнявате инструкциите на шефовете си, възможно най-добре, може през този период да решат да изпитат професионалните ви умения. В допълнение, не правете планове за бъдещето и не излагайте постиженията си публично, тъй като недоброжелателите, веднага ще започват да тъкат срещу вас интриги.

Също така не е препоръчително да сключвате сделки и подписвате контакти през април, отложете целия бизнес за по-късно, в противен случай последствията може да се окажат непредсказуеми. Във финансово отношение, може да имате някои трудности, затова за известно време е необходимо да бъдете по-икономични. В края на месеца финансовото ви състояние ще се подобри, за сметка на непланиран доход и ще може да се разпуснете малко.

Здраве

В сферата на здравето определено, късметът ще бъде с вас и за повечето представители на вашият знак, няма да възникнат никакви оплаквания. Сега, ще може спокойно да приберете топлите дрехи и по-често да почивате сред природата.

Козирог

22 декември – 20 януари

Според хороскопа, април 2018 г. , ще бъде благоприятен период, въпреки капризите на съдбата. Много от представителите на вашият знак, сега ще имат фина интуиция, която ще ви помогне да предусещате, последиците от всяка своя стъпка и да избягвате острите ситуации, който в този период няма да са малко.

Също така, ще трябва да покажете известна сръчност и изобретателност във финансов план, тъй като в тази сфера могат да възникнат трудности. В семейните и любовните отношения, ще успеете да успокоите своята прекомерна емоционалност и да постигнете хармония във връзката. Въпреки това, в същото време си струва да бъдете подготвени за много домашни проблеми.

Любов и семейство.

През април, повечето от вас, ще искат мир и сигурност в личния си живот. За да постигнете тази цел, ще бъде доста лесно, необходимо е само да направите първата крачка. Сега много от свободните представители на вашият знак, ще се отърват от натрапчивият образ на идеала си и ще се научат да търпят недостатъците на другите по-толерантно. На свой ред, това ще ви помогне да започнете нова връзка. Може би тя няма да продължи много дълго, но това ще бъде напълно различен стил на комуникация и полезен опит за бъдещето.

Тези, които от дълго време са в постоянни отношения или вече са придобили семейство, сега ще бъдат по-малко критични при оценката на текущите събития. Повечето от семейните представители на знака, през април ще трябва да се заемат с домашните си задължения. Вероятно, ще трябва да направите ремонт в апартамента, преустройство на вилата, както и да отделите време за децата. Това темпо на живот, може първоначално да ви изглежда изтощително, но за април това е идеален вариант.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, ще предпочетете да не се показвате твърде активни, а за известно време да останете в сянка. Недоверието и предпазливостта, характерни за вашият знак, ще провокират пауза в щурмуването на кариерни висоти. Това, може би е за добро, защото ще може да наберете сили за бъдещи постижения и да избегнете участие в съмнителни начинания.

В сферата на финансите, трябва да бъдете по-разумни. Вероятно страстта към пазаруването, може да разклати материалното ви благосъстояние, така че ще трябва да потърсите допълнителни източници на доходи. По принцип, ще имате възможност за намиране на почасова работа.

Здраве

През април, трябва да бъдете по-внимателни с различни видове течности: езера, напитки, запалими вещества. Сега съществува риск от натравяне или изгаряния. Също така този месец, не е благоприятен за избавяне от наднорменото тегло, тъй като съществува опасност от увреждане на здравето, заедно със свалянето на ненужните килограми.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене