Да помогнем на Кристиян Гусийски!

 

“Преди около две седмици започна четвърти курс на ле­чение в Китай, в болницата за майки и деца Фошан, Нан­хай. Направени са всички нужни изследвания, резул­татите от които са много до­бри и започнаха процедури. Криси в момента е приет в болницата за осми пореден път, където ще му бъдат вле­ти лекарства за стимулира­не на мозъка. Докторът и те­рапевтите са много доволни от постиженията му, но има още много да наваксва, за­това с Божията и с ва­шата помощ, Криси ще продължава да се бори. Благодарим на всички вас, че по­вярвахте в нас и нашето съкровище! Продължа­вайте да сте до нас! Криси има нужда от вашата подкрепа за да може да продължи ле­чението си” Споделиха родителите на Криси.

Помните ли малкия Крис­тиян Гусий­ски, който е с ди­агноза детска цере­брал­на па­рализа (ДЦП). Роди­тели­те на Крис­тиян посе­тиха офиса на Топ Преса в Благоевград юли 2016 г. Когато в интер­вю за меди­ята ни те об­виниха д-р Терзийски, за състоянието на Кристиян. Топ Преса припомня:

– Може ли да се каже, че това е лекар­ска грешка?

– Със сигур­ност, за мен това е лекар­ска грешка.

– Кой лекар обвинявате тогава…

– Обвиня­ваме наблю­даващият бременността гинеколог, д-р Терзийски…

– Терзий­ски, как Тер­зийски уж го водят за най-добрия лекар !?

– Водят го, ама обаче при нас се получи така. Бяхме на два пъти на 4Д, фетална морфо­логия в петият и в седмия месец и всичко си беше наред. Казаха, че върви голямо де­тето…

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ДСК:

BG 93STSA 930000 23160852 – В Лева

BG 17STSA 930000 23160959 – В Евро

BIC : STSABGSF

Титуляр : Крис­тиян Малинов Гусийски

PayPal: help_krisko@abv.bg

DMS KRISI на но­мер 17 777

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене