„Мебели Виденов“ отново лъжат! Гледайте видео в предаването „НЕУДОБНИТЕ“.

Дами и господа, за пореден път отваряме сайта на мебели Виденов. Спомняте си, че преди време Ви запознахме с оплаквания на потребители за вечната промоция на този сайт. Един брояч си отброява до безкрай, а промоцията си е винаги една и съща. За кратко това нещо беше премахнато.

Днес при поредното отваряне да си харесаме мебел, отново се натъкваме на вечната промоция. Ще заснемем отброяването с камера, за да докажем за пореден път, че мебели Виденов лъжат. За мен лично това е подигравка с клиентите. Вие как мислите?

Може да споделите като коментари под статията. Крайно време е вече да се намесят и някакви институции, защото не се прави така. Закрила на потребителите трябва да се самосезира и да направи нещо по този въпрос, защото това е лъжереклама. Ние пишем за това нещо за пореден път. Топ Преса сме повдигали вече тази тема, но както виждате няма никакъв резултат. С нас се свърза една клиентка с едно дълбоко разочарование. Преди 15 дни си харесала диван. Видяла, че е на промоция и за да не изпусне тази прословута промоция взела на заем от брат си тъй като валидността на промоцията била преди заплата. Какво разочарование изпитала жената, след като видяла и че след датата, която уж била последна, въпросният диван отново бил на същата промоционална цена.

Ето за тази подигравка говорим. Крайно време е мебели Виденов да спрат с тези глупави промоции. Трябва да отговарят пред съда защото това се води заблуда на клиенти. По закон това е подсъдимо. Ние държим да кажем, че не сме против стоките на тази фирма. Напротив, много са хубави. Ние сме против лъжерекламата. Мебелите са страхотни, но промоцията е фалшива.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене