Хороскоп за 22 март, четвъртък

Овен 21 март – 20 април

Занимавайте се с обичайните си задачи и в никакъв случай не проклинайте и не се оплаквайте от съдбата. Не е време за недоволство, а за работа и изпълнение на поетите ангажименти и задължения. Изискването е да си смирен, но не и примирен, да се бориш активно за личното с утвърждаване в живота, да си вземеш изпитите и да осъществиш полезни връзки. Сънищата ви намекват за това, което повече не може да отлагате, а бързо трябва да се свърши и приключи. Не влизайте в разправии и не позволявайте да ви провокират.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Ден за проговори с чуждестранни фирми от страната и от чужбина. Приемайте предложените оферти и не се пазарете излишно. Прекъснете контактите с тези, които непрекъснато обсъждат и променят предложенията си и не са съгласни с вашите. В този ден може да се разберете по спорни въпроси или да приключите връзката. Не си позволявайте да изпадате в пикове на настроения и да влизате в конфликти. Печели дипломатичния подход във всяка ситуация. Приемайте всичко случващо се без да се оплаквате и роптаете, но си гонете интереса.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се пътуване или покана за гостуване от чужбина. Ден на невъзръщенците. Ако в този ден заминете за чужбина може да си уредите живота и работата там и да не се върнете. Луната навлиза във вашия знак и определя двойнственост на връзките и намеренията. Тръгвате решени на едно, а в последствие предприемате и правите съвсем друго. Не се притеснявайте, със сигурност ще изберете най-добрият за вас вариант. Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Тези, за които мислите ви се обаждат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Днес с пълна сила действат интуитивните телепатични контакти. Тези, които взаимно се мислят ще се потърсят и ще намерят начин да си помогнат. Ще се случват събития, които ще разкриват истинския смисъл на една ваша връзка или запознанство. Ще си дадете сметка на кого може да се опрете и на кого повече не може да се разчита. Доверете се на усета си за хора и ситуации и ще избегнете големите грешки и неприятности. Пророчествата се сбъдват.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Към добре пресметнатите ходове добавете и интуитивен усет, ако искате да спечелите и извлечете ползи от преговорите, които ще водите. Лесно се осъществяват телепатични контакти. Тези, за които мислим ни се обаждат и ни подават важна информация. Съветът е да не се сърдите на никого да не роптаете срещу случващото се и да смирите недоволстото. Нещата се подреждат по най-добрия възможен начин. Нещо, което не може да се уреди ще се окаже вредно и губещо за вас в последствие. Приемайте с радост това, което ви дава съдбата.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените до 1 септември, а утре и за останалите ще има рискови и критични моменти. Една лъжа ще се разкрие, друга ще ви вкара в капана на длъжниците. Не водете двойнствени игри и ако имате някакво особено предчувствие не тръгвайте в посоката, която ви настройва негативно. Не си позволявайте да влизате в конфликти, да се оплаквате и критикувате другите. Смирете недоволството и се опитайте да поддържате добрия тон в работата и семейните връзки. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Търсете точните думи, не говорете много, а точно и на място. Този ден свързва хората близки по разбирания и душевност и помага да се изчистят проблемите. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого, ще си дадете сметка какво трябва да се направи, за да потръгнат нещата или да отидат към финала си. Ще почувствате остро какво се случва с някой, който е далече. През целия ден ще чувствате някакъв призив. Непременно се обадете на тези, за които мислите. Ще ви търсят и от чужбина. Чакайте изгодно предложение.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Символ на деня е жерав излизащ от облак. Така и надеждата ще се покаже зад пелената на невъзможните или забранени неща. Денят ще ви даде шансове и варианти, които до момента не сте имали или не сте им обръщали внимание. Търсете връзки с чужбина или с чуждестранни фирми на местна почва. Не се ядосвайте за дреболии. Получените предложения ще се окажат перспективни и печеливши. Доверете се на интуицията. Ако наберете случайно нечий номер, обадете се. Днес нищо не е случайно.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Внимавайте с двойнствените отношения, откажете се от едно пътуване, ако ще объркате графика и работата на близки и колеги. В този ден не бива да се оплакваш от живота, а да си поемеш задълженията и да си изпълняваш обещанията. Разрешавайте въпросите с преговори, а не със скандал. Смирете недоволството и не го изразявайте публично. Грешките ви ще бъдат критикувани и атакувани от група хора. Ще получите защита от истинските си приятели.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Като земен знак често загърбвате интуицията, но в днешния ден точно тя ще ви помогне да излезете от неприятни и проблемни отношения. Не тръгвайте в посоката, в която нещо ви стопира или някакво особено вътрешно усещане ви кара да се обърнете и да приключите. Не отивайте никъде готови на конфликт и скандал. Ден на смирение. Спокойно приемайте на случващото се. Ако покачите градуса на напрежението ще направите грешен ход и нищо няма да спечелите. Ден за прошка, за усвояване на енергия и сила от странични източници.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако непрекъснато мислите за някого той непременно ще ви се обади. Тръгнете в посоката, която ви привлича. Ден на телепатичните контакти. Ако намерите спокойно и тихо място и се съсредоточите може да разберете нещо, за което не сте си давали сметка преди. Пътувайте, търсете начин за среща с хората, които обичате или са ви нужни. Ще почувствате остро къде са своите и къде чуждите. Този ден ни дава точна индикация за полезните или вредни за нас връзки. В сънищата си виждате това, на което трябва да се сложи край.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ви въвлича в двойнствени връзки и губещи отношения. Доверете се на интуицията и ще избегнете проблемите. Сами си вкарвате автогол, ако действате разсеяно или с агресия. В труден момент ще си дадете сметка кой наистина ви обича и щади и кой само се възползва от чувствата и ресурсите ви. Проблемът е, че дори и в такъв момент трудно ще се откажете от връзка, която ви обрича на душевна и материална нищета. Едно обаждане и покана може да промени нещата и да ви изкара от застоя. Мислете за пътувания в чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Навлизате в година на лична и професионална инвентаризация. Дипломирайте се, приключете учебен или работен цикъл и до есента се постарайте да оберете плодовете на труда си. В следващата година ви предстои трудно начало на ново място и с нови хора. В момента излизате от детството или от младостта. Всичко се променя.

Родените днес са стари духове, които ще водят двойнствен живот поради многото връзки, с които трябва да се съобразят и приключат. Ще живеят дълго, имат много работа за вършене. Ще имат белег на главата по рождение или ще го получат в последствие. Лесно ще улавят тенденциите в развитието на света и обществото.

Заченатите днес ще бъдат мечтатели и странници тясно свързани с природата. Цял живот ще търсят идеала. Ще работят в благотворителни организации.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене