Шестокласника Стефан Николов с грамота връчена му от Костадин Дурчов

main_bснимка: Областна управа-Благоевград

„За мен е голямо удоволствие да ви поздравя по повод отличното представяне на международния конкурс „ Живая класика”. Спечеленото от вас трето място и класирането ви за участие в заключителния етап на конкурса в Москва са доказателство за вашите интелект, духовна култура, любознателност и усърдие в изучаването на руския език. Представянето ви е повод както за лична гордост, така и за повишаване престижа на Средното училище за изучаване на чужди езици „Свети Климент Охридски” в Благоевград“, заяви зам.-областният управител Костадин Дурчов на срещата си с шестокласника Стефан Николов.
Той му пожела да продължава уверено по пътя на знанието, интересът му към литературата да отвори пред него широки хоризонти и да му даде възможност да общува със съмишленици от целия свят.
Костадин Дурчов поздрави и учителката по руски език Жана Лалева, която е подготвила момчето за участие в конкурса.
„Впечатлен съм от успехите на вашия ученик. Те безспорно се дължат на неговия талант и трудолюбие, но едва ли той би стигнал до това ниво без вещото напътствие на своя учител. Знам, че не само Стефан има добри достижения в овладяването на руския език. Знанията на всички ваши ученици и тяхната реализация са мерилото за труда, който полагате и любовта, с която споделята с децата своите знания. Искрено ви желая здраве, лични и професионални успехи и още много класирани в конкурси и състезания Ваши ученици“, каза зам.областният управител.
Дурчов връчи на шестокласника Стефан Николов грамота за отличното представяне от името на областния управител.
infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене