Ужас в Югозапада! Млада жена опита да се самоубие, след като

Млада жена от Дупница се опита да се самоубие, като смеси алкохол и хапчета, и изпадна в кома. По спешност е транспортирана за „Пирогов”.

М.В., на 25 години, е открита около 3 ч. вчера сутринта от близките си да лежи почти безжизнена на пода на стаята, която обитава. През целия ден жената била меланхолична и с празен поглед, което накарало близките й да я наблюдават да не би да се опита да навреди на себе си, въпреки че до този момент не била правила опити за самоубийство.

М.В. имала дългогодишна връзка с мъж на нейната възраст и се надявала да получи предложение за брак. Но любимият я изненадал неприятно и отдал сърцето си на друга, за което М.В. научила от негови приятели.

Шокирана от изневярата, тя решила да сложи край на живота си, тъй като не могла да понесе душевната болка. Изпила част от хапчетата, които ползвала майка й, с половин литър алкохол. От реакцията изпаднала в кома. Близките й веднага позвънили на тел. 112. Линейка пристигнала за броени минути и закарала младата жена в Спешен център, а оттам в „Пирогов” с опасност за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене