Мистър Бийн от Дупница

31-годишният дупничан Мирослав Иванов си спечели славата на копие на английския актьор Роуън Аткинсън, който е известен с ролята на Мистър Бийн.Още от училище съучениците му го оприличили на комика, но вчера и кметът на с. Бистрица Кирил Огненски го преоткри в новото му амплоа, той се срещна с Миро на работното му място в цех за опаковане на чорапи и не пропусна шанса да се снима с двойника на Мистър Бийн /сн. 1/. Снимката веднага стана хит в социалната мрежа.

Репортер на „Струма“ откри Мирослав на работното му място и с очите си видя как младите му колежки се редят за снимка с него. Дори една от тях му предложи на всеослушание да му стане гадже. Феновете му признават, че дори и маниерите на дупнишкия Мистър Бийн са като на първообраза.

Кой всъщност е дупнишкият Мистър Бийн, светлина по въпроса хвърля самият Мирослав Иванов: „Започнах работа в 12 клас в сладкарски цех в Самоков. Две години пътувах всеки ден от Дупница до Самоков и обратно.След това започнах работа като общ работник и в продължение на 12 г. работих в цех за производство на спално бельо, напуснах преди 4 г. От фирмата все още не са ми дали трудовата книжка, били я изгубили. Сега пак работя като общ работник. Цял живот съм хамалин. Вече искам да работя нещо друго. Имам средно образование, шлосер съм, но не мога да си намеря работа по специалността. Баща ми почина преди 3 г. и живея с майка си. Все работя нископлатена работа и не мога да заделя пари да си купя кола на старо. Приликата ми с Мистър Бийн е само повод за шеги, не ми носи позитиви, но аз не се сърдя, когата ме оприличават на актьора, изиграл ролята на Мистър Бийн, казва с усмивка Миро.

ЙОРДАНКА ПОПОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене