Богдан Боцев и Николай Бошкилов събират подписи против сделката за ЧЕЗ в град Петрич

Над 200 подписа бяха събрани днес за по- малко от няколко часа по време на пазарния ден в град Петрич. В набирането на подписи се включиха и Народните представители от БСП за България -Николай Бошкилов и Богдан Боцев.

„Огромният интерес у гражданите на Петрич към националната гражданска инициатива, сам по себе си показва, че българите не искат да търпят повече. Това е скандална сделка! Народът излезе по улиците, за да заяви категорично своето мнение, че няма да прости унижението- България и българският народ да бъдат зависими от волята на Гинка от Пазарджик. Това е непростимо унижение за една суверенна, свободна и европейска държава.  – заявиха депутатите социалисти от I- ви МИР Благоевград.

Общинският председател на БСП Петрич- Йорданка Атанасова коментира, че от както са стартирали подписката, интересът не спира да расте. Тя сподели, че това стимулира още повече социалистите в Петрич, защото желанието на народа за промяна е огромно.

Гражданите на Петрич негодуват и обвиняват лично Бойко Борисов за придобиването на ЧЕЗ от задкулисни икономически субекти бе категорична Атанасова.

Обиколката на Народните представители- Бошкилов и Боцев продължава и в петък, където те ще се включат в инициатива за набиране на подписи против сделката за ЧЕЗ България, в град Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене