Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”

Кюстендилецът Ивайло Иванов: Току-що излязох от затвора и служителите на шефката на Бюрото по труда Юлияна Хаджиева ми спретнаха трик и ме оставиха без хляб, искам работа

Служители на Бюрото по труда ми спретнаха жесток трик, без вина ме направиха виновен и ме оставиха без работа и обезщетение като безработен за 3 месеца напред. Това обяви Ивайло Иванов от Кюстендил, който е освободен от затвора завчера. Той е излежал тримесечна присъда за това, че е хванат на КПП-Кулата с 10 мастербокса цигари от Македония.

Станишев и Местан празнуваха Банго Васил в съседни ресторанти на Боровец, кефиха се на ромския славей Софи Маринова, не се хванаха на големите цигански хора

Лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан отпразнуваха циганската Нова година в съседни ресторанти на Боровец. Социалист №1 бе на тържеството, организирано в хотел „Самоков” от лидера на „Евророма” Цветелин Кънчев, а Местан вдигна чаша за здравето на ромите в хотел „Мура”, където празнуваха хората на местния депутат Александър Методиев – Бат’ Сали.

На масите имаше от пиле мляко, а официалното меню включваше мешана скара, ордьоври, салати, уиски, пещерска ракия, водка „Аляска”, специално вино с логото на „Евророма” и др.

Кметът на Сандански Тотев прати дарове за столетник по заместничката си Чинкова

Подаръци на столетника изпрати кметът на община Сандански Андон Тотев по повод рождения ден на Стойчо Шутраков от с. Склаве. Те бяха поднесени от заместник-кмета на общината Мария Чинкова, която пожела на юбиляря още дълги години да радва близките си, които приготвиха мило тържество за своя баща, дядо и прадядо.

Държавата дава 4,5 млн. лв. за реконструкция на Спортната зала в Дупница

Държавата ще отпусне средства за цялостна реконструкция на Спортната зала в Дупница, обяви кметът Методи Чимев.

„Ауди“ се заби в сладкарница „Славянка” в Благоевград, 18-годишната шофьорка Виктория Матеева с травма на главата

Лек автомобил „Ауди” се заби във витрината на сладкарница „Славянка“ в Благоевград. 18-годишната шофьорка Виктория Матеева е с травма на главата. Направен й е скенер за уточняване на състоянието й. Зрелищният инцидент стана вчера на обяд в района на блок „Лирата” в града.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене