Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Лъчезар Заркин: Първият братовчед на Йорданка Фандъкова – Ангел Оцетов, държи складовата база на Агенция „Държавен резерв” в Самоков, столичният шеф Димитър Попов, бивш партиен секретар на „Кремиковци”, е на 75 г., институцията хрантути стотици по шуробаджанашка линия

„Човек на кмета на София Йорданка Фандъкова държи „Държавен резерв”, въпреки че отдавна е в пенсионна възраст. Държавата в лицето на Димитър Попов – директор на Териториална дирекция „Държавен резерв” – София, държи на работа пенсионера инж. Ангел Оцвтов”, това съобщиха самоковци в редакцията на вестник ”Вяра”, които отдавна са безработни. Информацията беше потвърдена и от самоковеца Лъчезар Заркин, който от 6 месеца е подал документи за работа в „Държавен резерв”.

24-год. Валери Георгиев от Соволяно стана фитнес модел №1 на Кипър

24-годишният Валери Георгиев от кюстендилското село Соволяно стана фитнес модел за 2014 г. на Кипър. Той печели титлата на абсолютен шампион от Grand Prix, организирано от IFBB – International federation ofBodybuilding, под чиято шапка е и „Мистър Олимпия“. В това състезание Валери участва за първи път и го печели.

Възмутени читатели от Самоков алармират: Безсрамие! Изкарват, че загиналият полицай от Говедарци не бил на работа, за да не попадне в графата „Трудова злополука”

Полицейското управление в Бели Искър опитва да изкара, че трагедията с починалия 52-годишен полицай Емил Янакиев от самоковското село Говедарци е станала по време на почивка, а не на дежурство, алармираха на редакционните телефони възмутени самоковци. Хората предполагат, че целта е случаят да не попадне в графата „Трудова злополука”. „Това сигурно е дело на началника му от Бели Искър Евгени Атанасов.

Радомирската учителка Мариана Коларска заминава на обучение в Ню Йорк

Преподавателката Мариана Коларска от Радомир лети за американския мегаполис Ню Йорк на обучение. Тя ще усъвършенства знанията си в Колумбийския университет по програмата „Млади лидери в образованието”, подкрепена от Фондация „Америка за България“.

Георги Гайдарджиев към благоевградски ученици: Още на 6 г. знаех, че ще стана световен шампион

Всеки един човек трябва да си поставя цели, независимо дали са осъществими в близко бъдеще или не. Само по този начин можем да се почувстваме удовлетворени от живота. Така световният шампион по канадска борба и почетен гражданин на Благоевград Георги Гайдарджиев започна откровения си разговор с ученици от 11-о училище. Визитата бе организирана от Младежкия дом и премина под мотото „Как се става световен шампион”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене