Скандал в АГО Благоевград! Заповед на болничния шеф д-р Митев закри светкавично….

Скандал заради фейсбук страницата на Акушеро-гинекологично отделение избухна в МБАЛ Благоевград. Системното публикуване на родилки с децата им предизвика бунт на майките, които не искат в първите часове от раждането им да се показват публично.

Освен това, младите акушер-гинеколози превърнаха страницата в място за „реклама“ на работата си на гърба на дългогодишните лекари, които също изригнаха срещу този начин на популяризиране на работата на отделението. Това провокира спешна заповед на болничния директор Огнян Митев страницата да се закрие. Тя се администрираше от млади лекарки, които си позволиха освен като администратори на да дават коментари в разни медии, с което си навлякоха гнева на колеги и болничен шеф.

С днешна дата страницата е закрита. „Няма какво да коментирам по темата, забраних и толкова, не може някои да работят, други да постват във фейсбук и да си правят реклама наляво, надясно, сериозно ли е това, ние да не сме бизнес дружество. Край и това е, каза видимо ядосан д-р Огнян Митев.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене