Дневен хороскоп за 27 февруари

Овен

Този вторник може да сключите много изгодна сделка, стига да не се лакомите прекалено. Преценете добре реалните си възможности и ви чака добра печалба.

Телец

Този вторник може да загубите приятел. Истината е, че хората се променят и това важи и за двама ви. Няма нищо фатално в случилото се.

Близнаци

Денят обещава промяна, стига вие самите да сте готови за нея. Вие сте главният двигател на събитията и без вас нищо не може да се случи, но трябва.

Рак

Бъдете сигурни, че сте на прав път. Срещате трудности и сте напът да се откажете, но точно това е признакът, че нещата се движат в правилната посока.

Лъв

Този вторник си обещайте, че ще се грижите повече за себе си. И направете така че да спазите това обещание. Направете план за първите 2-3 неща, с които ще се поглезите.

Дева

Имате някои пропуски за попълване и това може би няма да се получи само с вашите усилия. Не се колебайте да се запишете на курсове, които ще ви дадат повече самочувствие в служебно отношение.

Везни

Попътният вятър за вашата лодка до голяма степен ще зависи от настроението и убедеността в собствените ви способности. Съвсем малко ви е необходимо за пълна победа.

Скорпион

Денят обещава чудеса, но ще трябва да им съдействате малко, за да се случат. Не се страхувайте да бъдете различни. Тръпката от усещането ще е неповторима.

Стрелец

Този вторник ще получите чакано обещание. Не бързайте да се радвате на победа. Тя ще настъпи, когато думите се превърнат в дела.

Козирог

Денят ще ви постави на кръстопът. Не се водете от емоциите. Преценете добре къде имате най-много ресурси и инвестирайте именно там.

Водолей

Този вторник ще ви завари неподготвени за приятно признание. Може би е прибързано, но със сигурност сте направили впечатление, което просто трябва да затвърдите.

Риби

Този вторник бъдете по-уверени. Някой ще се опита да внуши несигурност. Нека подобни действия ви послужат за двигател да продължавате напред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене