Ново потресаващо видео от намерените в мюсюлмански гробове черни магии в село Дъбница!

Гробар от гоцеделчевското село Дъбница се натъкна на зловещи находки върху стари гробове, писаха всички медии вече.  Става въпрос за стотици снимки на популярни неврокопчани, увити в стари вестници, завързани с канапи, забодени с игли върху гробовете и катинари. На снимките писано на арабски език за катастрофи, болести и смърт. Местните се съмняват за направа на черни магии.

Сред намерените снимки е и тази на депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев, както и на няколко бизнесмени, уточниха запознати. Снимките са намерени случайно в събота от гробарят в село Дъбница – Шефкет, който се обажда на един от потърпевшите Садетин Хавале, собственик на фризьорски салон в Гоце Делчев.

Когато той вижда снимките, разпознава сред тях и семействата на свои приятели и ги информира незабавно. Хората изпадат буквално в паника от находките и на групи тръгват да обикалят гробищата в Хвостяне, Дъбница и Блатска, където за техен ужас попадат на стотици други снимки, забодени върху гробове. Единият от потърпевшите –  Баадин Хюсеинов поясни пред медията ни, че хората в Хвостяне и околните села са силно притеснени от случващото се и са изпаднали в паника.„ Информирахме полицията, тя работи по случая. Преди една година и половина отново имаше подобен случай, кой го прави това не знаем все още. Съмняваме се в един жител на селото, но не можем да го обвиним със сигурност, тогава не разбрахме дали вината му беше доказана”, заключи Баадин Хюсеинов.

Димитър Гамишев пък е категоричен, че това е дело на психопат : “ Неговата цел вероятно е да ни подлуди и тласне към търсене на врачки“, коментира той и ни предостави поредното видео от ужаса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене