Групата на благоевградчанина Иван Ганчев – Ганята са опасните мутри, арестувани на бензиностанция във Владая с 10 килограма кокаин

Групата на благоевградчанина Иван Ганчев – Ганята са бандитите арестувани на бензиностанция във Владая с 10 килограма кокаин, снощи при акция на Агенция Митници и МВР.

Снимката е илюстративна, Източник: bTV

Антон и Благо са задържаните, а контрольорът на акцията е Ганята в Лондон.

Припомняме, че Ганята, Милен Кацарски, Адриян Димитров и Антон Иванов престояха в затвор в Уганда за банкови измами, Тартор на групата и тогава бе Ганята. Те бяха арестувани за източване на банкови карти в столицата на Уганда.

Бяха признати за виновни по първото повдигнато от прокуратурата обвинение – за 33 подправени PIN кодове на банкови карти на клиенти Stanbic Bank – клон Nateete в столицата Кампала и оправдани по второто обвинение – заговор за извършване на престъпление и компютърни злоупотреби. Бяха осъдени от градския съд в столицата Кампала – 20 години затвор за Ганята, Кацарски и Димитров, и 10 г. за Иванов.

Последният се отърва с по-тънка присъда само благодарение на адвоката Чарлс Опониа, който успя да докаже, че за времето, когато българите са точили банкомати в Кампала, Димитров е бил само 2 дни в Уганда. Те влязоха в затвора Лузира, където престояха около 3 години и бяха освободени.

Снощи Антон и Благо бяха задържани с голямото количество дрога на бензиностанция „Газпром“ на Владая, за което съобщихме тази нощ.

Очаквайте подробности.

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене