Турист в Югозапада би рекорда! Седна зад волана с 3,89 промила алкохол, заби се в зид

урист, отседнал в хотел в Сапарева баня, е хванат да шофира с 3,89 промила алкохол в издишания въздух. Тодор Нистеров седнал пиян зад волана и с личния си автомобил „Рено” се забил в оградата на къща на ул. „Победа” в курортния град.

Пристигналите полицаи установили, че шофьорът е пиян и неадекватен. След тест с дрегер установили, че Тодор Нистеров е с 3,89 промила алкохол. Веднага е задържан и закаран в ареста на РУП – Дупница. Срещу него е образувано бързо полицейско производство за управление на МПС в нетрезво състояние.

Тодор Нистеров би рекорда в община Сапарева баня на заловените пияни зад волана, до момента той бе с 2,90 промила алкохол.

Преди време от Спешен център – Сапарева баня съобщиха, че през почивните дни единствената им линейка обикаля по пътищата да събира пияни туристи. Последният случай беше с двама младежи – момче и момиче, които се бяха напили до такава степен, че бяха легнали на тротоара в центъра на града. След сигнала на тел. 112 линейката ги докара в Спешния център.

Коментарът в Сапарева баня е, че голяма част от туристите идват в курортното градче на алкохолен туризъм и пият до припадък.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене