Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп

Какви ще бъдат вълненията ви в любовта тази седмица? Ще ви очакват ли изненади и нови интересни запознанства?

Овен

В началото на периода ще бъдете в мрачно настроение и няма да ви е до любов и романтика. Половинката ви обаче ще ви обгрижва и ще се постарае да ви зарадва.

Телец

Нова любов ще пресече пътя ви съвсем скоро. Изненадващи и силни емоции ще ви завладеят и ще променят мисленето и нагласите ви.

Близнаци

Все още търсите любовта. Не се съсредоточавайте толкова много върху перфектната връзка. Наслаждавайте се на интересните отношения, които имате и на неангажиращите флиртове.

Рак

По-добре е да отделите време и да помислите какво точно искате от любовните си отношения. Когато сте напълно решени, предприемете действия. Лъв Спрете да се чудите дали сте на прав път или не. Изживявайте всичко, което ви се случва в любовта с радост и отдаденост.

Дева

Ще се отдадете на еротична седмица, в която ще се насладите на много романтика и силна интимност.

Везни

В любовта сте малко пасивни. Отпуснете се и дайте повече от себе си, за да можете да получите това, което заслужавате.

Скорпион

Намирате се в пълна хармония с любовния ви живот. Всичко върви както на вас ви се иска и сте готови за нови емоции и предизвикателства.

Стрелец

Седмицата ще бъде тежка. Налага ви се да взимате важни решения, за които не сте готови. Дайте всичко от себе си, за да запазите баланса и хармонията в отношенията си с партньора.

Козирог

Ще прекарате спокойна и приятна седмица, в която любимите ви хора наистина ще се погрижат да сте щастливи и да ви зарадват.

Водолей

Имате нужда от разнообразие и можете да си организирате романтични срещи през седмицата, за да си набавите емоциите, които ви липсват.

Риби

През тази седмица ще бъдете доста прями и цапнати през устата. Внимавайте с думите, защото можете да нараните човека, когото обичате.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене