Импресарио Иванов: Дъщерята на Орхан Мурад стана известна чрез youtube, а не чрез Пайнер!

Отново се срещаме с благоевградският импресарио Георги Иванов, с който не сме се виждали от доста време. Кажи първо къде се  изгуби?

– Изгубили сме се в работата, която вършим. Позагубихме се. Всичко се дължи на самата промяна в моят бизнес. Отсъствието ми от Благоевград се дължи на турнета с известни изпълнители. Това са например Николина Чакардъкова, Тони Димитрова, Руслан Мъинов и така нататък, което налагаше пътувания извън Благоевград. Затова и нашата кореспонденция с Вас беше прекъсната за известно време. За момента се завръщаме отново в зала Яворов с нови концерти за тази година – 2018 г.

Какво можеш да споделиш  с читателите на Топ Преса? Кои са хората, с които възнамеряваш да срещнеш благоевградската публика?

– Към днешна дата Тони Димитрова имаше концерт на 30.01.2018 г. Всичко е продадено. Имаше много голям интерес. Тони Димитрова със Разградската филхармония. Бутиков концерт, който бе продаден предварително. Много голям интерес. Тъй като тя заминава за щатите бих искал наесен да повторим събитието, защото има много разочаровани нейни фенове, които не могат да си купят билети. Другото събитие което продаваме, това е един театър „Поручик Бенц„. Това е една история за един роман бестселър. Предстои тенорите в град Благоевград. Трио тенорите ще имат концерт на 14.03.2018 г. Едно много интересно събитие правим в момента, което не е много характерно за Благоевград. Тук почти не идват фолклорни ансамбли. Може би се притесняват от присъствието на ансамбъл „Пирин“.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене