Без категория

Труп на млада жена изплува от река Луда Мара в Петрич

труп

Труп на млада жена на видима възраст около 30 години изплува около 17 часа вчера под моста над река Луда Мара между двете ромски махали в Петрич, пише вестник „Струма“ в днешния си брой. За повече от 2 часа движението по пътя, минаващ през моста, който е част от трафика София-Кулата, бе затруднено от стотиците зяпачи и паркирани коли.

До късно вчера не бе изяснена самоличността на мъртвата. Знаеше се само, че е жена, вероятно млада. Присъстващите гадаеха дали жената е циганка, или не. Между тълпата се коментираше името на петричанката Деси, което обаче не бе потвърдено по никакъв начин.
Тялото на мъртвата жена първоначално е било точно в средата на речното корито. Впоследствие пожарникари го преместиха на по-плитко встрани, за да не го отнесе водата. Въпреки дъжда зяпачите с часове продължиха да стоят на моста.
Над 10 души заведе полицията до трупа, за да разпознаят самоличността на удавилата се жена, но без резултат.
Според роми завчера около 22 часа от моста за кратко се чували крясъци. Според други, видели трупа, тялото е било подуто, сякаш е престояло във водата няколко дни.
В 19:30 часа тялото беше изнесено, увито в черен чувал и бе закарано с линейка в моргата, където ще се разпознава самоличността на жената.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене