Петричката бизнесдама Цветелина Бишарова сложи ръка на фирмата на бившия си мъж

Гъркът направи опит да вземе общия им бизнес, но Бишарова успя да запази фирмата си

Петричката бизнесдама Цветелина Бишарова сложи ръка на фирмата на бившия си мъж и баща на детето ѝ, атрактивният гръцки бизнесмен Илияс Гумас. Бишарова наложи запор на сметките на фирмата му „Хоум Софа“, занимаваща се с производство и търговия с мебели.

Частен съдия изпълнител блокира сметките на фирмата, заради неплатена издръжка на дъщеря им Елена в размер на около 38 000 лева, ведно с лихвите, събрани от години. Гъркът и Бишарова бяха бизнеспартньори с години, благодарение на нея той стъпи в района, но връзката им се разпадна, заради честите залитания на Гумас по знойни мадами от Сандански и Благоевград.

Разделиха се и гъркът започна да прави номера на бившата си половинка, направи опит за вземе фирмата, да привлече работниците и, така, че Бишарова да остане без препитание. Тя обаче успя да се изправи на крака и в момента се радва на бизнес успех с мебелите си, станали популярни не само у нас, но и в Европа.

Гумас не е плащал издръжка на дъщеря им от години. Въпреки многократните напомняния на Бишарова, бизнесменът не изпълнявал отредените му от съда ангажименти към детето им. Бишарова заведе дело и резултатът е 38 000 лева, които трябва да бъдат изплатени незабавно.

А докато „таткото за пример“ намери парите, сметките на фирмата му ще останат блокирани. Припомняме, че заради неуредени взаимоотношения вероятно, неизвестни до момента, запалиха две коли на гъркът в Петрич. Колите изгоряха като факли пред дома му. Последваха низ от неприятности за Илияс Гумас, който развива паралелен бизнес с мебели.

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене