Месечен хороскоп за февруари 2018 г.

Овен

Февруари започва обещаващо за представителите на знака Овен. Всичко, каквото сте замислили е добре на свършите в първите десет дни от периода. Тогава няма опасност да попаднете в плен на заблуди или прекалено желание за успех, което да повреди преценката ви за собствените ви сили и ресурси. Най-успешни ще са дейностите в сферата на технологиите. Успешни ще бъда и пътуванията зад граница. Сега е моментът да се опитате да разширите бизнеса си извън граница. Около 10 февруари може да бъдете подложени на емоционално напрежение. Бройте до 100 преди да кажете нещо по-агресивно и бъдете сдържани в действията си. От 10 февруари до края на месеца ви очаква период, в който трябва да сте много внимателни. Ясната преценка за нещата ще е замъглена и рискувате да действате в погрешна посока, просто защото няма да осъзнавате реалното положение на нещата. Бъдете внимателни с приема на лекарства, особено ако взимате препарата за първи път. При поставена диагноза потърсете второ мнение. Алкохолът няма да ви е добър съветник, но изкушението ще е налице, така че се пазете и от това.

Телец

Навлизате в период, в който ще имате нужда от повече самостоятелност.За да го постигнете обаче в първите няколко дни от месеца ще трябва да приключите с някои основни задължения, за да разчистите пътя си. Не си мислете, че така ще закъснеете за шанса си. Съвсем скоро ще ви се предостави такъв, който да ви даде възможност да реализирате личните си цели. В първите дни на месеца е добре да бъдете малко егоисти и да се съсредоточите върху жизнените ви цели. До тогава оставете в страни изясняването на лични отношения. Също така се въздържайте от встъпването в случайни връзки. Сега нямате нужда от това или поне няма да ви донесе очаквания резултат. Средата на месеца е добро време за реализирането на бизнес идеи. Дисциплината в работата ще е най-добрият ви помощник. В края на месеца избягвайте пътуванията зад граница. Възможни са промени и отлагания на преговори с чуждестранни партньори. Ако ви предстоят изпити очаквайте изненади.

Близнаци

Новият месец ще ви даде възможност за успешно пътуване в чужбина. Всяка дейност, свързана с дейност извън граница ще е успешна за вас. Спокойно използвайте най-силните си оръжия, настъпателността ви ще ви бъде от полза за постигането на лични цели. Ако може да насрочвате дати за изпити изберете именно първите дни на февруари. В средата на месеца ви очаква приятна изненада, която първоначално може да обърка плановете ви, но ще е от изключително значение за положителната насока на личностното ви развитие. Работещите в сферата на технологиите ще имат своите изключителни успехи. Само внимавайте за това да не ви изневерят нервите. Краят на месеца е чудесно време да затвърждаване на позициите ви в служебно и лично отношение. Може да очаквате или да направите предложение за брак, както и повишение в службата.

Рак

Февруари ще донесе своите промени независимо дали ги искате или не. Решаващо значение ще има готовността ви за промяна и смелостта ви да я осъществите. Съществува риск сами да попречите на щастието си заради вашата предпазливост, нещо за което със сигурност ще съжалявате, колкото и да ви е комфортно в момента. В личен план партньорът ви ще очаква знаци от ваша страна, а мълчанието ви ще бъде прието за отказ. Опитайте се да си изясните приоритетите в дългосрочен план и да следвате стъпките. Последователността в действията ви ще подскажат на половинката ви, че намеренията ви са сериозни и така ще успеете да избегнете конфликти, които може да доведат до влошаване на отношенията ви. В здравословно отношение заложете на движението и чистия въздух, както и на положителния поглед върху нещата от живота.

Лъв

Малцина ще имат вашият устрем и способност да комбинирате успешни действия, както в служебно отношение, така и в личен план. Най-успешни ще бъдат онези от вас, които по някакъв начин съчетават работата и отношенията с партньора ви. В началото на месеца заложете на иновативните идеи, те няма да ви подведат. Най-добрите ви идеи, заслужаващи повече усилия в реализирането им, ще се родят в средата на периода. Тогава е добре да оставите настрани личните ви терзания, а за нова връзка помислете по-нататък. Последните дни на февруари ще ви предложат изкушаваща възможност за разрастване на бизнеса ви или повишение. Не забравяйте, че всичко това ще увеличи задълженията ви.

Дева

Месецът ще ви подари множество шансове за реализация, както в досегашното ви поле за дейност, така и в сфери, в които до момента не сте изявявали. Успехът ви ще зависи от това до колко вярвате в себе си и силите си. Съдбата дава шанс на смелите – не го забравяйте. От много работа дните ви едва ли ще ви изглеждат розови. Просто не забравяйте, че с действията си влагате в своето бъдеще. Важното е да игнорирате и забележите на ваши близки, които ще се опитат да ви разколебаят в начинанията ви. Вярвайте си, дори когато не сте 100% уверени в успеха си и в това, че си заслужава. В личен план не форсирайте нищо и не започвайте нова връзка. Просто няма да имате време и физически сили да обърнете внимание на нещо друго, освен на себе си. Но всички мъки ще си заслужават.

Везни

Новият месец започва с приятно преживяване в личен план. В първите дни на периода ще разберете за ваша победа. С напредването на дните Късметът все повече ще е на ваша страна, като най-силен ще е периодът около 8 февруари. Всичко ще ви бъде поднесено на тепсия и изобщо не се чудете дали да се възползвате от ситуацията, която обещава да получите много за постигането на личните ви цели и уреждането на живота ви. От 10 до 15 февруари ще са дни, които може да посветите само на себе си. От средата на месеца ще трябва да запретнете ръкави, за да задържите позитивите, които сте постигнали. Повишава се шанса за увеличаване на доходите или за повишение в работата. Последните дни на месеца бъдете внимателни в ходовете си, особено ако са свързани с пътуване зад граница. Рискувате да станете жертва на измама. Ако искате да предприемете по-сериозни стъпки в живота ви задължително се посъветвайте с ваш приятел, аз който знаете, че има изключително трезво мислене.

Скорпион

Месецът започва със сериозно предимство пред останалите знаци от Зодиака за представителите на знака Скорпион. Тайна на успеха ви ще се крие в баланса между любовния ви и професионалния ви живот. И на двата фронта ви очакват възможности, от които просто не може да се откажете. Единствената трудност за вас ще бъде да се възползвате от всеки шанс, който ви се предоставя, а това няма да е лесно, тъй като ще са ви необходими много сили. Основната ви задача е да поддържате доброто състояние на организма ви. Намалете сладкото и пърженото и ги заменете с пресни плодове и зеленчуци. Отдайте предпочитание на тъмния шоколад, когато имате нужда. Нека февруари бъде месец на победата над вас самите, когато ще може да контролирате емоциите си и да не позволявате на нечистите намерения на останалите да ви се отразяват негативно.

Стрелец

Новият месец ще изсипе цял чувал с предизвикателства пред вас. Няма да ви е скучно нито в любовта, нито в изясняването на личните ви цели, но в противен случай животът би бил много скучен, нали? Не мислете,че хладнокръвието е нещо лошо и в тази насока може да почерпите добър пример от вашия партньор. Една връзка не е непрекъснато обяснение в любов, така че проявете повече търпение към половинката ви и не взимайте прибързани решения. С напредването на дните обръщайте все повече внимание на работните процеси. Имате големи шансове за развитие особено ако сте специалисти в сферата на технологиите. Периодът ще е добър и за въвеждането на новаторски идеи. Последните дни на февруари ще ви подарят много щастие. Ще се разтоварите от сериозни проблеми, които са ви притеснявали дълго време. В личните отношения най-сетне ще настъпи период, който отдавна сте очаквали и мечтали.

Козирог

Първата декада на месеца е време за вас. На 4 февруари не позволявайте на нервите да развалят моментите, които може да посветите единствено на себе си и на любимите ви занимания. Това е период, който да наситите с това, за което напоследък не ви е достигало време. Втората на месеца е добро време за романтика. Някои представители на знака ще се осмелят да направят сериозно предложение на половинката си. Други ще срещнат партньора на мечтите си. Последните дни на февруари за добро време да вложите усилия за постигането на вашите лични цели, онези от тях, които се доближават до идеала ви за живот. Пазете се от прекомерна употреба на алкохол и лекарства.

Водолей

Първите дни на новия месец са подходящи за уреждането на грапавините в отношенията ви с любимия човек. Обстоятелствата ще се подредят във ваша полза, но и вие ще имате желание да посрещнете и приемете нуждите на партньора си. За онези от вас, които не са сигурни във връзката си това ще е моментът, в който ще имат точна яснота накъде вървят нещата и какво трябва или не трябва да предприемат. От втората половина на месеца ще се създадат условия да обърнете повече внимание на вашите лични нужди. До 20 февруари е чудесен период за бизнес и новаторство. Не пропилявайте това време и атакувайте конкуренцията смело. Последните дни на месеца може да се отдадете на заслужена почивка на красиво място, където да посрещнете идването на пролетта.

Риби

Първите дни на февруари ще имате пълна свобода за действие. Най-добре използвайте това време, за да уредите всичко, което изисква някакво приключване. Може да усъвършенствате и практики, които да допринесат за по-голям контрол над емоциите ви. Началото на месеца е добро време за душевна профилактика и трениране на нервите. От средата на месеца за вас започва период, изпълнен с предизвикателства. Съдбата ще ви подложи на изпити. Бъдете напълно сигурни в себе си и не отстъпвайте от принципите си. Там, където ви е нужна помощ, не се колебайте да я потърсите и дадете всичко, за да я получите в най-добрия ѝ вид, който ще ви помогне да излезете победители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене