„Пирин“ Гоце Делчев без Хазуров и Крушовски и срещу „Любимец“

пирин - гоце делчев

Отборът на „Пирин“ Гоце Делчев приема утре в междинния кръг на елитната група отбора на „Любимец“. Това ще е предпоследното домакинство на неврокопчани в „А“ група, а последното ще бъде срещу „Берое“. Двубоят от втората седмица срещу „Любимец“ е утре от 17:00 часа на градския стадион в Гоце Делчев, а ръководството на отбора потвърди цена на билетите от 3 лв. и за този мач. Толкова ще бъде и цената за последното домакинство срещу „Берое“.
Изпълнителният директор на клуба Костадин Гуцев потвърди за E79news, че мачът ще пропуснат контузените Борислав Хазуров и Димитър Крушовски. И двамата пропуснаха гостуването на „Черноморец“ Бургас, като любопитното е, че Хазуров бе и наказан за един мач и тъкмо наказанието му изтече. Крушовски пропусна последните две срещи на отбора си и все още тренира на облекчен режим.
Гуцев потвърди още, че целта пред отбора си остава – поне да спечели 12-то място. Евентуалната победа срещу „Любимец“ на практика ще укрепи неврокопчани на това място. И двата отбора са изпаднали, така че единственият им стремеж ще бъде да играят добър футбол в този мач.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене