Ужас! Отново катастрофа и смърт

33-годишен банскалия загина, а 2-ма гърци са тежко ранени в зверска катастрофа на главен път Е 79 край Сандански, в района на Технополис.

Пътният инцидент, вдигнал спешни екипи и полиция на крак, станал около 22 часа, снощи. Ударили са се джип Ауди Q7, управляван от 33-годишният К. Дурчов от Банско и гръцки микробус.

Ударът е бил много силен, тъй като и по двата автомобила има сериозни щети. Наложило се пожарникари да режат ламарини, за да спасяват пострадали. Банскалията Дурчов е издъхнал в линейката на път за болницата от тежките си травми. Другите 2-ма ранени са гръцки граждани от микробуса, които по настояване на близките им са отпътували за лечение в Гърция. До късно снощи полицията бе на място.

Движението се осъществяваше по обходен маршрут през село Дамяница. Това е вторият тежък пътен инцидент със смърт, станал вчера. При катастрофа край борсата в петричкото село Карналово загина 44 годишен мъж, а две жени бяха ранени. Удариха се три автомобила. Загиналият е Г. Кузманов от село Карналово.

Мая Костова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене