Без категория

Местния печат

печат

Струма

Дъщерята на бившия тотошеф Б. Джарков се омъжи за сина на българския космонавт Ал. Александров

Бившият шеф на тотото в Благоевград Борис Джарков се сроди с втория български космонавт Александър Александров, в събота двете фамилии вдигнаха пищна сватба на децата си в тузарския хотел „Пирин резиденс“ в голф комплекса край Разлог. Голямата дъщеря на Джарков – Силвана, която от доста време работи в адвокатска кантора в София, каза заветното „да“ на големия син на космонавта Александър Александров – Панайот, който работи в банка.

Ексохранителят А. Златински монтира в двора на вилата си беседката, която изнесе през оградата на танковото поделение

Беседката, която се намираше пред щаба на бившето танково поделение в Петрич и която ексохранителят Андон Златински на 1 април тази година изнесе с камион, е монтирана в двора на неговата вила в петричкото село Струмешница.

Благоевградчанин падна на релсите пред пътническия влак, лазейки, оцеля с ампутирани пръсти на крака

Благоевградчанинът Д. Велков оцеля по чудо, след като бе блъснат от пътническия влак. Нелепият инцидент стана вчера малко преди обяд на жп прелеза в района на бившите „Зърнени храни“.

Името на разложанката М. Дивизиева гръмна в скандал с европроект на В. Пенгезов за 375 хил. евро

Разложанката Мария Дивизиева, която е шеф на кабинета на премиера и живее на семейни начала с министъра на културата Петър Стоянович, е съдействала на магистратите Веселин Пенгезов и Петър Петров по европроекта, изпълнен от Военно-апелативния съд в София, за който на двамата бяха повдигнати обвинения за длъжностно присвояване.

“Вяра”

Съкрушена от мъка майка укорява съгражданите си, че изхвърлят котета на улицата: Славка Бацанова: Обичам животните като никой друг в Петрич, преди да си отиде от тоя свят, синът ми призна, че вярва в прераждането, на гроба му всеки ден лежи едно куче

„Обичам животните като никой друг в Петрич. Без значение какви са – кучета, котки и др.”, обяви съкрушената от мъка по загубения си син Славка Бацанова. Тя е майка на известния бизнесмен и управител на КТ „Бац” Христо Бацанов и свекърва на Добринка Бацанова, собственичка на телевизията. Възрастната дама за пореден път нахрани бездомно кутре, което вчера сутринта обикаляше в района на кметство Петрич. Бацанова му подаде купен специално за него геврек.

Кметът Тотев поля с шампанско 1 златна и 10 сребърни сватби в Сандански, посрещнаха младоженците с локумена пита на партито в хотел „Св. Никола”

11 двойки от Сандански вдигнаха една златна и 10 сребърни сватби в ресторант „Пломари” на хотел „Свети Никола” на тържество, организирано от общината. Събитието се проведе под егидата на Андон Тотев.

Архиерейският на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски стана дядо за втори път, мъникът носи името на дядо си по бащина линия – Сашо

Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски стана дядо за втори път. Внучето на колоритния свещеник, който в първите години след падането на тоталитарния режим бе и общински съветник и представляваше СДС, се роди в събота в 16,30 часа.

5-класничката Виктория Нешева от Кюстендил върна изгубения портфейл с 1000 лв. на емигрантката Роза Зашева

Петокласничката Виктория Нешева от Кюстендил върна  портфейл с 1000 лв. и македонски денари на гастарбайтерката от Австрия Роза Зашева. По време на отпуската си в Кюстендил Роза загубила портмонето си, докато си правела разходки из града. По щастлива случайност то е намерено от петокласничката Виктория от 6-о основно училище.

Скорпион пропълзя в дома на перничанка, Валя: Звъннах на 112, спасиха ме за 5 мин

Перничанката Валентина Георгиева от кв. „Тръвди ливади“ откри в дома си скорпион. Безгръбначната животинка пълзяла от коридора към хола. „Уплаших се, много неприятно ми стана. Преди години бях видяла скорпион в болницата във Велико Търново, но да ти пропълзи в дома 4-сантиметров скорпион, е нещо ужасно“, сподели Валя.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене