Детектив със сензационна версия за шесторното убийство в Нови Искър! Ролята на Росен Ангелов тотално се преобръща

Росен Ангелов е присъствал на разстрела в Нови Искър неволно, принудително и по-малко вероятно – в съучастие.

Това заяви детективът Марин Маринов, цитиран от Дир.бг.  „Моята версия се гради на изнесената в медиите информация и някои разговори с хора, запознати със следствието. В началото информацията по случая беше доста разнопосочна и подвеждаща, както всички знаем.

Моята версия се приближава до официалната на финала, но има някои съществени разлики с нея“, обясни Маринов. „Росен Ангелов е присъствал на разстрела на жертвите неволно, принудително и по-малко вероятно – в съучастие. Трудно ми е да определя дали при всички разстрели, но вероятността за това е по-голяма, отколкото той еднолично и в процес, да е извършил с посоченото оръжие едно от най-тежките в криминалната ни история, убийство“, каза детективът.

„Най-големи съмнения в официалната версия буди несъвместимостта между психологичния профил на педофил, с този на хладнокръвен масов убиец, с емоционална връзка с жена на средна възраст. После идват детайлите и по самото „самоубийство”, след които стигаме до нещо много важно в доказването на такова престъпление – доказан ли е мотивът! На фона на нереалното „убийство от страст”, твърдението „отказ от съучастие в квартирни кражби”, с последващо изтребване на цяло семейство, звучи направо нелепо“, категоричен е Маринов.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене