Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Ексшефът на РПУ – Сандански, Петър Руйков стана ловец № 1 на Петрич в схватка с ексначалника на ГКПП – Кулата Запро Динев

Петър Руйков бе избран за шеф на Ловно-рибарското дружество в Петрич на инфарктна отчетно-изборна конференция. Бившият началник на ГПУ – Петрич и директор на РПУ – Сандански пребори в таен вот ексначалника на ГКПП – Кулата, Запро Динев, кадър на Държавна сигурност. Изборът на председател на едно от най-големите ЛРД в Югозапада протече в два вота. В надпреварата по предложение на инициативен комитет се включи и досегашният Георги Ичконов.

Бившият шеф на служба „Земеделие” в Кочериново е новият главен експерт в отдел „Общинска собственост и аграрна политика” в община Дупница

Бившият шеф на служба „Земеделие” на общините Рила, Кочериново и Бобошево Божидар Йосифов е назначен за главен експерт на общинска служба „Общинска собственост и аграрна политика” в община Дупница. Това стана със заповед на кмета Методи Чимев. „Отстраниха ме по политическа поръчка, внесена при министър Димитър Греков.

Бивш учител 8 г. плаща такса смет за празен апартамент в Дупница

Община Дупница неправомерно ме принуждава да плащам такса смет за жилище, в което никой не живее и по закон би трябвало да бъда освободен от този налог, оплака се Иван Петрунов. Бившият учител е категоричен, че не е редно да се дават пари за неизвършена услуга. В петък Петрунов е внесъл заявление в общината, с което пита кмета Методи Чимев на какво основание служителите в общинската администрация не са уважили молбата на му за освобождаване от таксата на апартамент в жк „Велчова завера”.

Дрогиран младеж влезе в женското отделение на банята, голите дами го подгониха за линч, не успяха да го хванат

Наркоман нахлу в градската баня в Благоевград през уикенда и предизвика суматоха сред къпещите се жени. Отделението за дамите било заключено, но надрусаният младеж разбил вратата и влязъл вътре. Жените се разпищели и подгонили наглеца. Веднага била извикана полиция, служителите се опитали да заловят дрогирания воайор, но така и не успели. Той се оказал по-бърз от тях и успял да избяга.

Заедно със Силви Вартан в Благоевград възкръсва Фестивалът на френската музика

„Вие сте символ на непреклонния български дух.“ Това каза кметът д-р Атанас Камбитов при срещата си с легендарната певица с български корени Силви Вартан. По време на нейното посещение в Благоевград тя бе отличена от д-р Камбитов с почетен знак и юбилейна грамота за 100-годишнината от освобождението на града от турско робство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене