Наш колега разби мрежата със скандална хипотеза за убиеца от Нови Искър?

Веселин Стаменов, наш колега, писателят набиращ популярност, като хитов автор на вулгарни романи, пусна в личната си фейсбук страница, скандалната хипотеза, около новината за намереният мъртъв убиец на шест човека в Нови Искър – Росен Ангелов. Пред сайта Прес.bg, тази вечер Стаменов, коментира новината за това че, намериха издирваният за убийствата, посочен от МВР и прокуратурата, като извършител на масовото убийство в Нови Искър – Родсен Ангелов мъртъв с дупка в слепоочието. Стаменов излезе със становище, питайки публично – бил ли е професионален килър на мафиията въпросния къроволок?

… убиецът на шестте човека Росен Ангелов е намерен самоубил се. Край на драмата! Питате ме уважаеми приятели и читатели, защо не вземам становище по темата, нали се пиша ъндъграунд писател. Тези които с години познават творчеството ми знаят, че винаги съм държал да се изкажа последен. Изчетох десетките версии, слухове и хипотези по темата. Много съмнения, много нещо… Много абсурди и много въпроси на които, отговорите дадени от властите приличат на зле преразказан виц. На такива изроди като този Росен Ангелов покойната легенда на перото в България – Христо Калчев наричаше „супер хамъри“. Озверен, зависим, добре подготвен килър готов за изпълнение на мокри поръчки. Идеален. Не слуша ли – в затвора, слуша ли ще е добре и на свобода! Разберете ме, писател съм, вярвам в конспирации, такъв ми е творческият натюрел. Но дайте да мислим заедно – прилича ли ви този на идеалният професионален изпълнител на мокри поръчки. Такива като него са описани в книгите още от времето на Марио Пузо – сещайте се за Лука Брази. И един ден просто е изперкал, отмъстил си е на бивша любовница в стил мафиотска вендета – приемете го като професионален дефект. Как да хванат такъв човек жив? То това би било самоубийство, за тези които умеят да влияят на системата в страната. На тези които са давали работа и услужливо са подтиквали службите да не издирват щателно покойният вечер кръволок Росен Ангелов. Вие как мислите?“

Това пише авторът на книгите „СХЕМА“ и“В голямата игра“. С постът си в социалните мрежи, авторът определено предизвика истински фурор от мнение и версии, които трябва да бъдат прочетени от властите и хората от които реално ни зависи живота. Ние от електронният вестник, се присъединяваме към серията въпроси, заради сериозните съмнения, около цялата тази ужасяваща ситуация, случила се в Нови Искър около нова година. Наистина е странно, как така и ДАНС и МВР и прокуратура и всички служби, на се успели да заловят един издирван престъпник като Ангелов – доказан педофил, насилник, убиец и кръволок…

Дежурен репортер от колегите на сайта  Прес.BG се свързал с господин Стаменов, който заявил специално за националната медия:

“ Не се правя на детектив или следовател. Вижте какво става в мрежата! Обществото в по голямата си част, не вярва на основните версии. Напротив. Дори това да е истината, защо се стига до там, че институциите в страната са с нисък процент доверие? Не определям Ангелов като „убиец на мафията“, нито на българския Лука Брази, но какво прави един легионер, способен да убие всеки, който реши на свобода? С трупа на Ангелов, проблема не се решава, господа. Всичко сега започва…“ коментира за сайта Прес.BG, писателят Веселин Стаменов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене