Офанзивата се разраства, бронирана верижна и колесна техника навлезе в Луково! Какво се случва?

Всички се питат какво точно се случва в Луково. Отново се провежда акция на полицията. В района са струпани коли на жандармерията, но не само.

Прави впечатление, че върху бронираната техника има разположени термокамери. Има и линейка. На платформа бе докарана и верижна бронирана машина.

Тази сутрин на извънредно съвещание с участието на премиера Борисов е било решено в операцията по залавянето на шесторния убиец от Нови Исъкр да се включат и командоси и високопроходима техника от армията.

Струпването на нови сили на полицията и жандармерията може би означава, че започва финалният етап от издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър бандит Росен Ангелов, който се укрива точно в района.

 Припомняме, че къщата, която е обитавал убиецът, е като декор от филм на ужасите.  Той си е направил импровизирана тренировъчна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по мишени.

От пробойните по пластмасови бутилки и метална плоскост обаче може да се съди, че издирваният е въоръжен до зъби, тъй като оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от съчми на въздушна пушка.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене