ОБЩИНА САНДАНСКИ С ОБНОВЕНА СГРАДА НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Приключи ремонтът на сградата на община Сандански. В навечерието на Нова година тя бе открита официално от зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова, областния управител Бисер Михайлов и кмета Кирил Котев. След успешното завършване на обекта обществената сграда придоби нов съвременен облик. Повишена е енергийната ефективност в постройката. С това се намаляват разходите за енергия и крайното енергийно потребление. Осигурено е по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда.

Кметът Кирил Котев благодари за доброто сътрудничество на МРРБ и екипа по проекта, той пожела на всички успехи и нови перспективи. Зам.-министър Николова поздрави управника за успешното приключване на проекта и отличната съвместна работа между община и министерство. Стойността на реализирания проект е  487 539,20 лв.

Преди една година в сградата на общината бе открит и панорамният асансьор, в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението. Административното обслужване, което е основна част от функцията на всяка община, също бе значително подобрено с нов административен център за качествени административни услуги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене