Михаела Крумова от ГЕРБ бе преизбрана за председател на Общински съвет в Кюстендил

Организационният секретар на ГЕРБ – Кюстендил Михаела Крумова отново бе преизбрана за председател на Общинския съвет в областния център, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Крумова, която е и член на НИС на Жени ГЕРБ, бе преизбрана на последното заседание на местния парламент в Кюстендил. Кандидатурата на Михаела Крумова бе единствената. Тя получи подкрепата на 29 от общо 35 гласували съветници.
Изборът на председател Общински съвет – Кюстендил се извършва на ротационен принцип за 6-месечен период. Крумова получава подкрепа от местните парламентаристи за четвърти пореден път.
„С всеки избор успявам да убедя повече колеги да гласуват за мен, което изключително ме радва. Премиерът Бойко Борисов обяви Западните Балкани за приоритет в председателството на България на Съвета на ЕС и аз се надявам с кмета Петър Паунов да успеем да направим множество срещи и контакти, за привличане на инвестиции в общината”, заяви след избора си новият стар председател на Общински съвет – Кюстендил. Михаела Крумова припомни и поетия ангажимент от държавата за реализирането на трансграничния транспортен Коридор №8.

/pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене