Французинът Бери Бартоломеу напусна „Пирин“(Разлог) в посока „Струмска слава“

Втородивизионният „Струмска слава“ привлече в състава си освен доскорошният футболист на разложани още двама нови футболисти за пролетния полусезон

Състава на клуба от Радомир подсилва още един футболист от югозападната Трета лига в лицето на Любомир Танев, който идва от „Беласица“.

Иначе французинът дойде през лятото в „Пирин“(Разлог), където пасна на схемата на старшията Христо Джоджов, който му гласува доверие. Франсето определено вдигна нивото в отбора и бе със сериозен принос за някои от запомнящите се мачове на тима. Това определено привлече вниманието на някои български клубове към него и така се стигна до трансфера му в „Струмска слава“, където се очаква да помогне да се запази мястото на отбора в професионалния футбол.

„Разбрахме се с опорния халф на „Беласица“ Любо Танев и той ще играе за нас от пролетния дял на първенството на Втора лига. Другият футболист, който сме привлекли, е досегашният халф на „Пирин“(Разлог) с френски паспорт Бери Бертоломеу. Очакваме още трима класни играчи и с това селекцията при нас приключва. От досегашните футболисти освободихме Мариан Хаджиев и Самет Ашимов“, коментира старши треньорът Владимир Димитров.

От 28 януари до 8 февруари „Струмска слава“ ще бъде на лагер край Петрич и ще участва във футболния турнир „Петричка пролет“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене