Концерт събра средства за лечение на момиче от Гоце Делчев

Нека бъдем по-добри не само на Рождество! Това бе посланието на Фондация „Мисия без граници“ в концерта, който организира в Симитли в навечерието на Коледа. Музикалната изява докосна сърцата на местните хора в общината, стотици напълниха залата, за да чуят песните. Раждането на Исус е най-почитаният рожден ден по света, който „Мисия без граници” отпразнува с почести. Традиционният Рождественски концерт огласи сградата на читалището в Симитли. Талантливите деца и младежи от фондацията разказаха историята за доброто и вярата чрез с християнски песни, стихотворения  и сценки.

„Нека изчистим черното в душите си. Нека станем по-добри хора и светлината ни покаже пътя”, отбеляза пастор Емил Методиев. Един час хвалебствени песни и  послания за добрината в живота поднесоха деца и възрастни на всички гости в залата за поредна година.

Концертът беше и с благотворителна цел, обществеността в Симитли отвори сърцата си  за младата студентка Невсе Арнауд, която е родена и израснала в град Гоце Делчев. Оставащата сума за лечението на момичето в Русия, която е непосилна за семейството й, бе мисията на „Мисия бе граници“ тази година. Симитличани дадоха своя дан за момичето с пожелания за по-добър живот и скорошно оздравяване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене