Танцов клуб „Блясък“ и „Силвана Денс“ с танцови спектакли в Благоевград

Два танцови спектакъла ще бъдат представени в рамките на „Коледен фестивал“ 2017 на 15 и 16 декември. И двете събития ще протекат в зала „Яворов“ в областния център.

На 15 декември/ петък/ от 19:00 часа, ще бъде представен концерт под надслов „Коледен блясък“ на танцов клуб „Блясък“. В него участват деца от всички групи на танцов клуб „Блясък“, на възраст от 4 до 15- години. Жители и гости на Благоевград ще имат възможност да се насладят на различни танцови стилове и да се потопят в магията, наречена танц. Концертът е организиран със съдействието на Община Благоевград. Входът е свободен.

Вторият концерт е на клуб по спортни танци „Силвана Денс“. Те ще представят своите изпълнения на 16 декември от 18:00 часа. Коледният концерт на клуба ще покаже изящество, талант и стил.

И двете събития са част от „Коледен фестивал“ 2017, организиран от Община Благоевград. Фестивалът продължава до януари месец 2018 година. Програмата на Община Благоевград предлага много интересни игри и занимания за малките, интересни концерти и постановки за големите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене