Неописуема трагедия в белишкото село Дагоново!Ето я невинно загиналата Фатиме.

Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт на 19-годишната Фатиме Колашова, премазана от автомобил на кръстовище в Благоевград, ужаси всички, които я познават. Черната новина, полицията съобщи на бащата, Салих Колашов, бивш кандидат за кмет на село Дагоново и учител по физика в училището в Белица, където имал час по физика.

Човекът буквално се свлякъл в несвяст, писъците му огласили училището, учениците са разпуснати незабавно. Това разказаха за struma.com близки на семейството. Фатиме била за пример в село Дагоново. Прекрасно момиче, красива и умна.

Снощи е била с приятелки в общежитието и се възхищавала на залеза над Благоевград. Всъщност последната и снимка е залезът над града. Часове преди да залезе нелепо и младият и живот. Трагедията е голяма. Тя има по малък брат, които учи в Белица.

Шофьорът на товарния автомобил прегазил Фатиме е в шок, в болницата. Той работи във фирма в Симитли. Родителите на Фатиме пътуват за Благоевград, за да видят детето си…. в моргата. Няма думи за описването на този жесток инцидент….. Съболезнования на близките.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене