Дупничанин заживя в колата си заради призраци

Зли призраци тероризират жителите на дупнишкото село Делян, проплакаха хората от региона. Зловещи крясъци, смразяващи стонове и мистични шумове превръщат в кошмар нощите на местните. Според разкази на жителите на Делян изчадията идвали от къщата на съселянина им Атанас (60 г.).

Самият той им разказвал, че вижда призраци, които обикалят из дома му, а по-агресивните от тях го нападали и му удряли шамари. Заради мистериозните случки Атанас се принудил да се изнесе от къщата си и заживял в личния си автомобил. Той категорично отказвал да се върне обратно в дома си, защото се плашел, че демоните ще му причинят нещо страшно.

Мъжът упорито се опитвал да продаде постройката, но никой не проявявал интерес към нея заради мрачната й слава. Уплахата на местните хора стигнала дотам, че заобикаляли отдалеч зловещата къща и предпочитали да не гледат към нея. Постепенното разрушаване на постройката също отдавали на призрачните обитатели. Подобна прокълната къща има и в софийското с. Мусачево. Местна легенда гласи, че всички обитатели на имота, построен преди 40 години, са били застигани от мистериозна смърт скоро след заселването си в нея.

retro.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене