Загубилите битката за ремонт на крепостната стена в Хисарлъка обжалват. Промени в проекта за Медико- балнеоложки комплекс

община КюстендилДвете фирми, загубили конкурса за избор на фирма- изпълнител за възстановяването на крепостната стена в Хисарлъка, обжалват решението на община Кюстендил за определяне на победител на консорциум „Кюстендил“. Кметът Петър Паунов обяви пред Общинския съвет, че офертата на кюстендилската фирма е била със 400 000- 600 000 лв. по -ниска от тези на останалите двама участници в обществената поръчка. Спечелилият участник е предложил цена от 3 599 160 лв. без ДДС за изпълнение на проекта „Късно антична и средновековна крепост „Хисарлъка“.
Осем фирми са подали оферти за ниското тяло на бившия Партиен дом, което ще бъде част от Медико- балнеоложкия комплекс „Св. Иван Рилски“. В момента се разглежда техническата документация.
Съветниците приеха изменения в инвестиционния проект за Медико- балнеоложкия комплекс. По информация на Дарик, от него отпадат старото Второ ОУ и Алай баня.

dariknews/Кюстендил

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене