ММА-боец, подвизаващ се като жиголо, обира заможни „клиентки“ в Благоевград, Перник и София!

В секс тефтерчето на неудържимия любовник присъствали и 30-годишна италианка от Рим и 50-годишен грък от Кавала

Ралица ВАСИЛЕВА

Изявен ММА-бо­ец се превърна в най-желаното жи­голо, покорило сърцата, леглата и портфейлите на куп знатни хора, вклю­чително и от Перник. 23-годишният Венци бил ед­накво търсен и от мъже, и от жени, а по мускулестото му тяло въздишали дори 70-го­дишни бабички реститутки, които го водели на почивка в чужбина, купували му скъ­пи дрехи и плащали добре за красивата му компания.

Чаровникът се хвалел, че е състезател в аматьорските ММА боеве и не пропускал възможност да демонстри­ра мускул пред стариците, жадни за ласки. Имал си твърда тарифа – 200 лева на час, без значение дали минутите ще се изнижат в приказки, или ще се „върши работа”. Единственото, на което държал, било клиенти­те му да са платежоспособ­ни и чистоплътни. Не подби­рал мъже или жени, нито си налагал твърди възрастови ограничения, но предпочи­тал по-улегнали дами, защо­то му образували по-малко нерви.

Венци бил особено первер­зен. Според хора, минали през леглото му, бил наис­тина ненаситен сексуален звяр. С предимство обслужвал дами, минали петде­сетака, защо­то все още имало хляб в тях. Освен това се раздавали като за последно в кревата и нямали нужда от много стимулация.

Нещата при бое­ца вървели много добре, докато не го потърсили органите на реда. Полицаите позвънили на вра­тата му по жалба на докторка, която твърдяла, че той е откраднал златна гривна и златно ко­лие от шкафа в спал­нята й след бурен секс. По думите на госпожата, докато отиде и вземе цигарите и за­палката от дамската си чан­та, скъпоценностите били изчезнали.

Друга клиентка също по­дала жалба в полицията срещу надарения Венци. Тя твърдяла, че двамата се за­познали на светско събитие. Момчето й се сторило сим­патично и бързо го поканила вкъщи. Госпожата забеляза­ла, че е напрегнат, а очите му шарели не по тялото й, а по шкафовете. Като си тръгнал, установила, че липсва голя­ма сума от портмонето й, ма­кар че предварително му се била издължила финансово.

Венци обаче сгафил и с възрастна дама, като при­брал 150 евро от нощното й шкафче след бурен секс ма­ратон. Дамата нищо не забе­лязала, но на следващия ден, изтрезняла от огромното количество погълнат ал­кохол, пусна­ла жалба в 3-о РПУ с вхо­дящ №19567. В нея Д. И. разказала подробно, че майстор я бил огра­бил, а тя му платила до­бра надница. Посочила имената на „майстора”, номера на телефона му и номера на колата. Така ченгетата стигнали до Венцислав. Когато го изви­кали на разпит, той признал, че не е никакъв майстор, а платено бисексуално жи­голо. Взел парите, както се договорил с жената, която обаче си правила оглушки и не искала да си плати услу­гата. Ченгетата образували преписка и го предупредили да не повтаря гафа.

Дни по-късно в полицията постъпила жалба от 45-го­дишен мъж – пак за краж­ба след знае се какво. Така положе­нието на сило­вака се влоши­ло и ра­йонните проку­рори за­поч­нали раз­след­ване за кражби­те. Тру­довата заетост на жи­голото с сдоби­ла със скан­дална слава и извън София, защото се оказало, че фи­нансово е „ощипал” замож­ни клиенти в Перник и Бла­гоевград. В секс тефтерчето му имало 30-годишна ита­лианка от Рим и 50-годишен грък от Кавала.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене